לילה טוב מחר יום ארוך
T TzutZ New member 9/8/07 #3 לילה טוב../images/Emo29.gif הייתי בחתונה מדהימה, שמחה ומרגשת... לא מאמינה שהפיצפונת שגדלתי איתה התחתנה "כמו כלים שלובים אני ואת ביחד מתמלאים עד קו הלב שנינו עכשיו בקו אחד, יחד זורמים מיד ליד, פעם אני ופעם את..." [כלים שלובים- גידי גוב] חלומות......
לילה טוב../images/Emo29.gif הייתי בחתונה מדהימה, שמחה ומרגשת... לא מאמינה שהפיצפונת שגדלתי איתה התחתנה "כמו כלים שלובים אני ואת ביחד מתמלאים עד קו הלב שנינו עכשיו בקו אחד, יחד זורמים מיד ליד, פעם אני ופעם את..." [כלים שלובים- גידי גוב] חלומות......
G gilad269 New member 9/8/07 #4 שיהיה במזל ואיך אומרים????? בקרוב אצלך........ בסוף כולם מתחתנים חלומות נעימים לילה
S soofgania New member 9/8/07 #6 אחותי לא התחתנה../images/Emo10.gif היא גדולה ממני תשתדלו לא להיות בררנים כמוה..<זה נמוך,זה שמן,זה טוב מידי-ממש חנון,לזה יש הרבה שערות לבנות >
אחותי לא התחתנה../images/Emo10.gif היא גדולה ממני תשתדלו לא להיות בררנים כמוה..<זה נמוך,זה שמן,זה טוב מידי-ממש חנון,לזה יש הרבה שערות לבנות >
V veredvered New member 9/8/07 #5 אחחח אין כמו הים בלילה../images/Emo99.gif הים, הגלים, השקט מסביב, רק אני והמחשבות......... כן, וקצת דמעות - אמא, את כ"כ חסרה לי בימים אלה שיהיה לילה שקט
אחחח אין כמו הים בלילה../images/Emo99.gif הים, הגלים, השקט מסביב, רק אני והמחשבות......... כן, וקצת דמעות - אמא, את כ"כ חסרה לי בימים אלה שיהיה לילה שקט
S soofgania New member 9/8/07 #11 ברור שאחזור באיזה שהוא שלב למיטה../images/Emo67.gif אני עדיין עייפה