ממוש היחידה
New member
לילה-טוב ../images/Emo29.gif
בנות+ יקרות
יום עמוס היה לי היום ורק חיכיתי לרגע להגיע הביתה ולהצטרף אליכן, אבל מצב הרוח שלי היה על הפנים והעדפתי לבלות את שעות אחה"צ עם הילדים, כדי לא לחשוב על המלאכית הקטנה שלקחו את חייה
כדי להתחיל מחר את היום עם חיוך על השפתיים, אני מעבירה לכן משהו שאני מקווה שיעלה לכן חיוך על הפנים. להלן משחק "הישרדות" חדש שהומצא לאחרונה: שלושה גברים נשואים ימוקמו על אי בודד, למשך שישה שבועות. לשלושתם ביחד יהיו מכונית אחת ולכל אחד מהם 3 ילדים. לכל ילד יש שני חוגי ספורט בשבוע, וכל אחד מהם בחוג נגינה או מחול או ב"צופים" פעמיים בשבוע. כל גבר אחראי לשלושת ילדיו, לשמירת נקיון הביקתה, להכנת שיעורי הבית של הילדים ותיקונם, לכביסה, לבישול ולפרוייקטים לביה"ס. לכל שלושת הגברים יש מכשיר טלויזיה אחד. אין שלט-רחוק. הגברים חייבים לגלח את רגליהם כל שלושה ימים, להסתרק כל יום ולהתאפר, אולם עליהם לבצע מטלות אלה תוך כדי נהיגה או הכנת הסנדוויצ´ים לביה"ס. כל גבר חייב ללכת פעם בשבוע לישיבת ועד הורים של אחת הכיתות ו/או ליום הורים. באחריותם לנקות מיידית הקאות והרטבות של הילדים בשלוש לפנות בוקר, לבנות מחנה אינדיאני מ-4 קיסמי שיניים ולדאוג שכל ילד בגילאי 4-6 יאכל מנת תרד או אפונה. בכל שבוע הילדים מצביעים על האבא שייזרק מהאי. הגבר שישרוד אחרון יוכל לזכות רק אם יהיה לו כוח לקיים יחסים אינטימיים עם בת-זוגו בכל פעם שיידרש בהתראה של 3 דקות. אם הגבר יזכה - הוא יוכל לשחק את המשחק בפעם השנייה והשלישית וכן הלאה, למשך 18-25 שנה. לבסוף יעוטר בתואר הנכסף: "אמא"
בנות+ יקרות