לילה טוב

נוי3

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

לפני שמשתלטים לי על המחשב, אני רוצה לאחל לכולכם לילה טוב וחלומות פז. עוד יום שיגרתי עבר עלי - קניות, הסעות, נקיונות ושות'...

nesherkal

New member
לילה טוב לכולם../images/Emo95.gif

שירד ויבוא עלינו לילה שקט עם כמה נחירות מעת לעת. ושבבוקר תזרח שוב השמש ויעלה יום, עוד יותר טוב מאמש.

anat30g

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

על המחשב לא ישתלטו לי - אבל אני עלולה להרדם על המקלדת... אני כל כך עייפה ואני לא מגיעה לסיים שום דבר - כל כך הרבה עבודה
לילה טוב!

לילה טוב לכולם ../images/Emo13.gif

אחה"צ של שקט היה לי , איזה כייף , אמא שלי לקחה את הילדה
, וגיסתי לעתיד לקחה את הילד
איזה שקט , יושבת לי עם כוס קפה ביד
, קוראת לי לאשה , נכון שבבוקר יש לי את השקט הזה, הילדים בגן , אני לבד ...אבל אחה"צ השקט הלא מתוכנן הזה עושה את ההבדל ...זה חופשי נטו , כי את כל הסידורים והריצות גמרתי בבוקר כדי להיות פנויה לילדים , והנה במקום זה , אני פנויה לעצמי . לא מזמן חזרנו הביתה , הילדים כבר אחרי ארוחת ערב ,מגיעים הביתה , אני נכנסת למטבח ומה אני רואה
ג'וק ..אני קוראת לבעלי
, כי ג'וק זה הדבר הכי מפחיד בעולם ...היצור הזה מטייל על השיש שלי ...בלעעעעעעעעע
אני מתה , העניין הוא שבעלי התחיל גם
מג'וקים בדיוק כמוני , בקיצור מצוד על ג'וק אחד לקח משהו כמו רבע שעה ...זהו ..מת ה*** . זהו ...עכשיו שקט ורגוע , שיהיה לכולם לילה טוב

לילה טוב לכולם../images/Emo1.gif

אני כל כך עייפה! לא עשיתי משהו מיוחד בבית! אני עייפה מהתרוצצויות של היום

לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif

היום היה לי יום ארוך אחרי לילה שלם!!! של אריזה, היום בערב הלכתי לקחת את המפתח וציירתי לי שרטוט של הבית ואיפה אני רוצה להניח כל דבר ההתרגשות בשיאה (נו בטח, עוברת לגור רחוב אחד מהסינר של אמא) והשבוע זה שבוע של בשורות: אחי הגיע בהפתעה מחו"ל, אישרו אותי להליך מאוד מסויים, קיבלתי מפתח, בקיצור, החיים מתחילים לחייך אליי שוב

עדי 4

New member
הי פנינה ,נעלמת קצת

איזה יופי של בשורות. הרבה הצלחה ותחזרי אלינו מהר.

jole

New member
יקירה איזה בשורות טובות!!! כמו

כמו שעלה באחת השיחות שלנו פעם....זוכרת?? צריך לחייך אל החיים כדי שהם יחייכו אליך בחזרה. כל כך שמחה בשבילך.

למעלה