לילה טוב שיהיה לנו שבוע נפלא...
א אחשל New member 17/4/05 #2 בוקר טוב../images/Emo42.gif ושבוע טוב ../images/Emo133.gif נוטוף, השביתה הגדולה התבטלה... שלוש ארבע לעבודה ...
בוקר טוב../images/Emo42.gif ושבוע טוב ../images/Emo133.gif נוטוף, השביתה הגדולה התבטלה... שלוש ארבע לעבודה ...
ב ברוזונת New member 17/4/05 #3 בוקר...../images/Emo42.gif.. מבינה אותך.. אצלי ה"חופש" התבטל.. אז בנוסף לכל מה שיש היום צריכה גם חהיות בעבודה..
בוקר...../images/Emo42.gif.. מבינה אותך.. אצלי ה"חופש" התבטל.. אז בנוסף לכל מה שיש היום צריכה גם חהיות בעבודה..
פ פל New member 17/4/05 #4 בוקר טוב ../images/Emo42.gif בעיקר למי שנאלץ ללכת הבוקר לעבודה.... בדיוק התקשרו מהעבודה הקודמת שלי, לבדוק מתי אני מתעוררת .... ולהגיד שאני חסרה להם ומתגעגעים, אז זה מחמם את הלב, אבל כייף לי בבית שיהיה שבוע נהדר, ישורת אחרונה ברשימת המטלות
בוקר טוב ../images/Emo42.gif בעיקר למי שנאלץ ללכת הבוקר לעבודה.... בדיוק התקשרו מהעבודה הקודמת שלי, לבדוק מתי אני מתעוררת .... ולהגיד שאני חסרה להם ומתגעגעים, אז זה מחמם את הלב, אבל כייף לי בבית שיהיה שבוע נהדר, ישורת אחרונה ברשימת המטלות