לילה טוב חדשים מתקבלים לקראת ימי החורף הקרים באתי לחפש לי עוד פינה חמה.
D DREAM111 New member 22/10/05 #1 לילה טוב ../images/Emo29.gif חדשים מתקבלים לקראת ימי החורף הקרים באתי לחפש לי עוד פינה חמה.
D DREAM111 New member 22/10/05 #13 הצעות נישואין../images/Emo35.gif וואלה איפה הייתי שכל זה קרה טלה ספר לי את כל מה שאני לא יודעת ובבקשה ממממממממממהר
הצעות נישואין../images/Emo35.gif וואלה איפה הייתי שכל זה קרה טלה ספר לי את כל מה שאני לא יודעת ובבקשה ממממממממממהר
ט טלה צפוני New member 22/10/05 #15 ../images/Emo122.gifאני דפוק... נשבע לך אני קצת נדפקה לי הקופסה יש מישהי עם ניק דומה אני מאוד אוהב את הכתיבה שלה ואפילו לא שמתי לב שאתן לא אותה אחת סוררררררררררררררררררררררררי ואם זה עוזר...התינשאי לי?
../images/Emo122.gifאני דפוק... נשבע לך אני קצת נדפקה לי הקופסה יש מישהי עם ניק דומה אני מאוד אוהב את הכתיבה שלה ואפילו לא שמתי לב שאתן לא אותה אחת סוררררררררררררררררררררררררי ואם זה עוזר...התינשאי לי?
ג גלית35 New member 22/10/05 #6 וואי וואי גם את כאן?../images/Emo20.gif ישששששששששששששששששששש ברוכה הבאה יקרתי
י יופי של שמנה New member 22/10/05 #10 תגידו.. יש מבצע "חבר מביא חבר"?../images/Emo8.gif (מסתכנת ושואלת... "פולניה מביאה פולניה"? ) ברוכה הבאה..! יופי.
תגידו.. יש מבצע "חבר מביא חבר"?../images/Emo8.gif (מסתכנת ושואלת... "פולניה מביאה פולניה"? ) ברוכה הבאה..! יופי.