לילה טוב:)

קרןהאור

New member
לילה טוב:)

שבת שלום, ראשית- אני קרןאור, (ילדת החיים בכינוי הקודם) אנחנו מנסים להעשיר את הפעילויות הגאות בחיפה כמה שאפשר, בתוכן ובקהל היעד. כמובן שלצד אלו מתלווים הקשיים הכלכליים, הפרסומיים ועוד. אחד האירועים שאנחנו מנסים לארגן כרגע הוא העפיפוניאדה היא תתקיים בחוף הים בחיפה, אירוע קיץ כייפי, שמח ומהנה, עם שימת הדגש על כל המשפחה (אנחנו נשמח, מאוד נשמח לראות משפחות ואווירה משפחתית וחמה! ), כל האוכלוסיה והרבה אומנות ותרבות רחוב:) זה יהיה בילוי לכולם ובכל גיל, עם צחוק ואושר, סולידריות והזדהות עם הקילה- שיראה שאנחנו לא ALL ABOUT "פרובוקציות". באירוע יחולקו עפיפונים בכל צבעי הקשת, יופיעו אומנים, וביניהם גם אתם- אם תרצו.. יהיו מתנפחים, תהיה מסיבה אל תוך הלילה, המון הפתעות וכמובן שיהיה חוף ים! וכולם מוזמנים, כל המשפחות, החברים, הידידים בכל ההרכבים. עכשיו- מה אני מציעה (גם) כאן? קיץ, מפגש הפורום בתכנונים. וחשבתי- אולי לערוך את מפגש הפורום (או עוד מפגש) בעפיפוניאדה? ב5.7.07, יום חמישי, מה שמכבד את המשפחות המאמינות. זה יתחיל בארבע, אז את המפגש אפשר להתחיל לקראת שעות הערב. מה דעתכם? זה יביא עוד אנשים, יתן עוד תמיכה. עוד שמחה, עוד חיוכים גאים ומאושרים. עוד הנאה בשבילכם ובשבילנו. מה אתם אומרים? מי שרוצהה להופיע מוזמן לפנות אליי :) בכל תחום- החל מלוליינות ועד שירה, ספרות, יצירה. הצעות תתקבלנה ותיבדקנה בכיף:)! כמובן להביא קהל מעריצים.. תחשבו על זה:) לפרטים או תגובות אישיות נא לפנות אליי, במסרים או במייל. אני יותר מאשמח ואתן מוזמנות [email protected] קרןאור, אחראית על האירוע בית הפורום החיפאי על האירועים הגאים הקרבים, האחד מהם יתקיים כבר השבוע אפרסם הודעות היום או מחר:)

למעלה