לילה טוב התחלתי היום ללמוד ועדיין לא הבנתי איפה אני מוציא כרטיס סטודנט ואיך.. תודה מראש
M mala1 New member 24/10/07 #1 לילה טוב התחלתי היום ללמוד ועדיין לא הבנתי איפה אני מוציא כרטיס סטודנט ואיך.. תודה מראש
T TheBigBrother New member 24/10/07 #2 עכשיו זה נראה לי בקומת ה-700, ליד המדרגות. יש שם שתי מדרגות, אז אני מדבר על האלה שלידן יש את כל הדוכנים
עכשיו זה נראה לי בקומת ה-700, ליד המדרגות. יש שם שתי מדרגות, אז אני מדבר על האלה שלידן יש את כל הדוכנים
ה הכנימה נחמיה New member 24/10/07 #3 בדוכנים של האגודה אמורים להיות כאלה בבניין הראשי או ליד הדשא. אם אין כאלה בנמצא (אני בספק) קפוץ למשרדי האגודה, ממש מתחת לבניין המדרגה (אפשר לראות אותם אם באים לבניין המדרגה מהכיוון של המעונות, הם מתחת).
בדוכנים של האגודה אמורים להיות כאלה בבניין הראשי או ליד הדשא. אם אין כאלה בנמצא (אני בספק) קפוץ למשרדי האגודה, ממש מתחת לבניין המדרגה (אפשר לראות אותם אם באים לבניין המדרגה מהכיוון של המעונות, הם מתחת).
I IdanXP New member 24/10/07 #4 אתה מוציא בעמדות המחשבים שממוקמות -> בקומת ה 600... לפני שיוצאים לכיוון קפה דשא. אח"כ אתה הולך להצטלם באותה הקומה ...
אתה מוציא בעמדות המחשבים שממוקמות -> בקומת ה 600... לפני שיוצאים לכיוון קפה דשא. אח"כ אתה הולך להצטלם באותה הקומה ...