לילה טוב

ססגונית

New member
לילה טוב

תודה על התשובות. התרופות שנתנו לי להקלת המיחושים הם קלונקס וטגרטול שאני לא יודעת עד כמה הם עוזרות. אורית! אמרת שהרופא שאת נמצאת אצלו עד היום נתן לך טיפול -האם תוכלי להגיד לי איזה טיפול? לגבי הטיפולים האחרים שאמרתם אני באמת ישאל ואתעניין . נשתמע לילה טוב ויום טוב מחר.

אורית...2

New member
בוקר טוב ססגונית../images/Emo140.gif

הטיפול שקיבלתי היה קורטיזון. שנתיים הייתי בהתקף עד שטופלתי בקורטיזון. (בינתיים הדבר היחיד שעוזר להתקפים זה רק הקורטיזון...)

ססגונית

New member
אורית יקרה!

אז יכול להיות שכל המיחושים האלה שמלווים אותי כבר כמה שנים זה למעשה התקף????? באיזה בית חולים את מטופלת? שלך ססגונית וחוץ מזה יום טוב והרבה בריאות לכולם

אורית...2

New member
יכול להיות...???

אני לא יודעת מה עם הסימפטומים שלך ......אני הסתובבתי שנתיים עד שאמרו לי שזאת טרפצת......בעין בכלל הסתובבתי שנתיים עם אבחנה של "מיגרנה של העין"ואחרי אישפוז בבלינסון עם m.r.i שהראה בברור את הטרפצת יצאתי עם אבחנה שאין לי כלום !!! ועם כדורי הרגעה .... אני מטופלת אצל פר´ שדה בוולפסון.... התחלתי איתו עוד בתל השומר כשהיה רק ד"ר...וכשהוא עבר לוולפסון, ניסיתי בתל השומר כמה אחרים , אבל בסוף החלטתי שאני עליו לא מוותרת...אז אני נוסעת לוולפסון,וממש "נחמד" שם !!! (כמה שאפשר להגיד נחמד...)

RomiVais

New member
בוקר טוב...

אני אגיב עכשיו, כי יום ארוך מצפה לי היום... עכשיו שהזכרת את התרופה "קלונקס" נזכרתי שאמא שלי קיבלה אותה... אבל למשהו אחר... אני אבדוק את זה מאוחר יותר היום... תרגישי טוב ושיהיה לך ולכולם יום נפלא ביותר

למעלה