לילה טוב

לילה טוב

אני גר בנתניה אם יש קהילה קרובה אני אשמח להשתייך אליה אני מחפש גם קהילה לחגוג איתה את חג המולד....... קראתי חלק מהברית החדשה זה ארוך ובלתי אפשרי לקרוא הכל יש קיצור או סיכום לברית החדשה?

ד ר א ל

New member
בלתי אפשרי? מוזר מאד

אולי לא הושקע מספיק מאמץ? תקציר לא יעזור בכלל, בתקצירים אין את רוח הקודש המופיע במקור, אלא אם כתב את התקציר אדם מושלם כישוע או תלמידיו

lion 7

New member
אין לי מושג לגבי קהילות בנתניה

תנסה לחפש באתר ישועה בגוגל ..

lion 7

New member
בקריאה שניה

לא נראה לי שיהודים משיחים חוגגים את חג המולד . יש אתר שאני מניח תמצא תשובות שם , אתר קתולים דוברי עברית (היתה גולשת בשם פרפר יצירתי שהיא קתולית דוברת עברית אולי תשלח לה מסר ) לגבי תקצית הב``ח יש לך ויקיפידיה וסרט על ישוע על פי הבשורה של לוקס בכל השפות .. בהצלחה

אתם חיים בסרט

אתם לא מסוגלים לענות על שאלה פשוטה בלי לתקוף בעיקר אתה שחושב את עצמך מאמין יותר ממני מה קשור יהודים משיחים לחג מולד אני ל איהודי משיחי ואני לא יהודי בכלל השאלה שלי לא פונת אל אנשים כמוך שחושבים שהם עושים טובה שהם עוזרים ובטח שאתה לא תחליט מה אפשרי ומה בלתי אפשרי

לירן, חבל לך לבזבז אנרגיות

בפורום שלנו על ניסיונות בלהתחיל בוויכוחים "חריפים" - יעני בלעשות בעיות - כי כל הניסיונות שלך יהיו לשווא. אף אחד כאן לא מנסה ל"עזור" לאף אחד ובוודאי לא עושה לך טובה על כך! בסך החברים כאן ענו לך על שאלות ששאלת, הן ליון והן שפרד (שהאשמת אותה באותו דבר מקודם) לא טענו שהם יודעים יותר או מאמינים יותר ממך ובהחלט לא "תקפו" אותך בשום דבר! אבל כנראה שתשובות זה לא מה שאתה מחפש, ושוב חבל לך על האנרגיות - אם בעיות זה מה שאתה מחפש אז זה לא המקום.. כי לא משנה מה תגיד וכיצד תתקוף אנחנו נגיד לך: "אתם מקללים ואנחנו מברכים" - ראה שרשור קודם. כל טוב

למעלה