לילה טוב

דליה ח

New member
לילה טוב

לקראת יום השנה הרביעי, שידרגנו את האתר של אודליה. אתם מוזמנים לבקר באתר, ונשמח לקבל תגובות.

eaz1514

New member
../images/Emo7.gif לוקחת אותך איתי , דליה יקרה שיר מקסים

מאוד אהבתי את האתר המשודרג. חבל שזו ההתעסקות שלנו, אתרי זכרון.
אילנה אמא של רונן

דליה ח

New member
וואו ! כבר עשית לי את הבוקר

האתר ,כמו עוד הרבה דברים שקשורים לאודליה, הם עיסוק שנותן לי סיפוק, ואם אודליה יודעת ורואה, אני בטוחה שגם היא אוהבת את כל מה שאנחנו עושים למענה. ומה כבר יש לנו יותר טוב מזה ? תודה על שהקדשת לנו מזמנך, וביקרת באתר......................דליה

eaz1514

New member
יקירתי היא רואה ויודעת

להגיד לך שהיא מרוצה מההתעסקות? לא חושבת. רונן שלי היה אומור אמא, אין לך משהו יותר טוב לעשות? וכן יש לנו, אבל אחד לא נוגד את השני אפשר לתת תשומת לב לכל ילד בנפרד, לבעל, למשפחה, לעבודה, לתחביבים. יום קל אילנה, אמא של רונן

בלה ענת

New member
את אשה חזקה

שדרגת את האתר, כותבת שירים, מטפחת את הזכרון של אודליה. השיר יפה מאד. עוזרת לאחרות לשרוד. הבנות שלנו נקטפו מאתנו באותו הגיל 26.5 שנים. אצלך זה 4 שנים , אצלי זה 2 שנתיים. החיים היו יפים מקודם.................. בהצלחה עם העשיה החדשה שלך בלה אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

דליה ח

New member
תודה בלה,

על הפירגון, ועל הברכות, נכון שהחיים שהחיים היו יפים קודם, לעולם לא נוכל להחזיר אותם לקדמותם, אבל כמו שכתבת, טיפוח הזיכרון של אודליה משפר לי את ההרגשה. אני מטפלת בבנים שלי, בנכד שלי, בהורים שלי, וגם באודליה.

דליה

ביקרתי באתר. לקח לי הרבה זמן כי כל כניסה שלי לאתר זיכרון כלשהו, קשה לי כל-כך. משום מה דווקא אתרים וסיפורים של אחרים מצליחים להוציא אצלי המון דמעות וכאב. על עצמי ועל הילד שלי אני לא מצליחה לבכות. האתר מקסים, כתבתי לכם שם.

גל213

New member
אתר זיכרון

כל הכבוד על השקעה ,הלוואי ולי היה כוחות נפשיים להשקיע בהנצחה. אני לא יכולה כרגע להתמודד עם תמונות והנצחה של מור. הגעגועים עצומים.

דליה

נכנסתי, קראתי והיכרתי אתכם. עצוב מאוד מאוד. גם אני עסוקה עכשיו באיסוף חומרים. רק אחרי יותר משלוש שנים...אני מצליחה להתקרב ולהסתכל מקרוב על כל הכתובים, כל התמונות, ועל כל היופי הזה שהלך ממני לעד. אבל זה גם חובש ומרפא באופן מסויים, כך אני מרגישה.

דליה ח

New member
ריגשתן אותי מאוד

לכל מי שהגיב, לכל מי שנכנס לבקר, ולכל מי שכתב באתר, תודה לכולכן, ריגשתן אותי מאוד.

שרון123

New member
ראיתי כבר אתמול והתרגשתי../images/Emo23.gif

אבל היה לי קשה למצוא את המילים ולכתוב. השיר מקסים ומרגש
יש לך מושג למה אני לא מצליחה לדפדף באתר? חוץ מדף הפתיחה עם השיר אני לא מצליחה לראות דפים אחרים.

דליה ח

New member
לשרון

עוברים עלינו ימים של יצירותיות. הגן שלכם, הגן של דנה של רותם, אני נפעמת מאוד. הילדים שלנו , שלא זכו לאריכות ימים, יזכו להיזכר לאורך שנים. אגב, האתר עולה אצלנו, ולעניות דעתי כל מי שניסה הצליח. לא ברור לי למה לא הצלחת. אולי רגע של תקלה................

שרון123

New member
את יודעת...

לפחות אצלי, הפעילות של הנטיעות, קשורה באופן ישיר לדיונים שהיו לנו כאן בפורום. הרי הרעיון של הנטיעות הגיע אלי מכאן, מהפורום הזה! יכול להיות שאנחנו מעודדות אלה את אלה לעשייה? לגבי האתר, ניסיתי אתמול לפתוח את האתר מהבית, ושם אין בעיה. בעבודה אני פשוט לא רואה את כל הכפתורים שבצד ימין של במסך. ודנה, אני משתמשת בעבודה באקספלורר כמו בבית. אולי יש כאן כל מיני חסימות. בכל מיקרה, אתמול דיפדפתי בכל האתר. קראתי את הכתבות מהעיתונים
ראיתי את הסירטונים, ומאד התרשמתי מאודליה ומכם כמשפחה מקסימה

דליה ח

New member
תודה רבה

אני מקווה מאוד שאנחנו מעודדות , זה גם מאוד תלוי בכוחות שיש או אין לנו בתקופות מסוימות. בסה"כ הפורום ער מאוד ופורה מאוד. שנדע ימים טובים, בין לבין........................דליה

שרוני יכול להיות שאת משתמשת ב FIREFOX?

כשניסיתי להכנס בו לא הצלחתי לעבור כמוך מעבר לדף הפתיחה. אחרי שעברתי לאקספלורר הכל עבד כמו שצריך.

נכנסתי קודם לאתר

ואת יודעת, כשקראתי את הכתבות, זכרתי כשקראתי אותן "בזמן אמת". האתר יפהפה. מאמינה שאודליה, יחד עם שאר מלאכינו צופה בו דיי פעם ונרגשת. שיהיו ימים קלים!

חיה אש

New member
דליה ...

התחלתי לכתוב אין ספור פעמים ופשוט כמו תמיד ...המילים שאצלך כל כך זורמות וכל כך מבטאות תמיד את מה שרובנו חשים פשוט נתקעות...האתר מקסים אין לי ספק שאודליה גאה בכם ץ

דליה ח

New member
תודה חיה,

תודה שהקדשת מזמנך לבקר באתר, ואני יודעת שאודליה גאה בי , אם היא רואה , היא מאוד אהבה את הכתיבה שלי ועודדה אותי לכתוב תמיד. אני מקווה שאני מבטאת את הרגשות של רובנו, כמו שכתבת. אני משתמשת במילים הכי פשוטות, מהבטן. קטונתי מלתת עצות בכתיבה, אבל בכל זאת, כשאת מתחילה לכתוב, תזרקי כל מה שעובר לך בראש, על הנייר ורק אחר תעשי סדר במילים. איך שר אריק איינשטיין ? "קשה לכתוב דמעות". כמה צודק .

למעלה