לילה טוב!

RabeJungfrau

New member
לילה טוב!

כן, אז זו שוב אני... אז אחריי שהצלחתי להשיג קורות עץ, וכמעט סיימתי את הפרוייקט הנוכחי שהוא עבודה על צירים (נשאר לי רק לחבר את הכול, ואז שעות ארוכות ביותר של שיוף ופינישים), השבוע ביום רביעי אני אמורה להגיש אותו, ולהתחיל לעבוד על הפרויקט המסכם של הסמסטר. אם הנושא של הצעצוע הנוכחי היה עבודה על צירים, הנושא הבא הוא צעצוע - צירים שמניעים אחד את השני, כשבתנועה אחת אתה יוצר תנועה אחרת (כלומר, מספיק לסובב ידית אחת כדיי ליצור חמישים תנועות אחרות) הבעיה העיקרית היא שכבר עשיתי את הרעיון הזה מבלי להבין בפרויקט הזה, עשיתי צירים של מטרייה, שאותם הפכתי למעין עליסה בארץ הפלאות, שהצוואר והרגליים שלה מתארכים ומתקצרים כשהחצאית נפרשת. קצת מסובך להסביר, אני מבטיחה להביא תמונות. עכשיו אני קצת שוברת את הראש במחשבה על מה אני יכולה לעשות, שלא ייפול מזה... חשבתי מקטן להכי גדול - הסתכלתי על צירים של חולץ בקבוקי יין, אבל זה פחות או יותר אותו העיקרון כמו המטריה, ואז הסתכלתי על צירים של מכונת תפירה, אבל אחריי שראיתי את התרשים הבא כמעט וברחתי להתחבא מאחורי המיטה... הייתי עושה עבודה עם גלגלי שיניים, אבל איכשהו אני מרגישה שזה ישר לברוח לפתרון הקל... מכירים אתרים או אובייקטים כלשהם שיוכלו להוות השראה עבורי? אני מוכנה להשקיע הרבה מאמץ, כפי שאתם רואים הנושא חשוב לי מספיק בכדיי להדיר שינה מעיניי... תודה!

RabeJungfrau

New member
אה, וזה התרשים

לכל מי שמתחשק לו להשתמש בצירים של מכונת תפירה... אם זה בכלל אפשרי בעץ:)

למעלה