לילה טוב

רינתפ

New member
לילה טוב

רציתי לשאול שתי שאלות:
1. תכננתי להכניס את בני הקטן לפעוטון אחרי החגים וזאת אחרי הרבה התלבטויות. ואז פתאום מנהלת החינוך שינתה את הסיכומים והודעתי לה שאם זה כך לא ניכנס. עכשיו היא הודיע לי שוב שכניראה הם יחזרו לסיכום הראשון ולי כבר ממש לא מתחשק להכניס את בני. רציתי לשאול האם להכניס או לא להכניס את בני הקטן לפעוטון?

2. במאי התייעצתי כאן לגבי מעבר דירה- אחרי שראינו מספר דירות בקיבוץ שרצינו לעבור אליו, שתיים התאימו והיו אמורות להתפנות אמרנו כן, ועם שתיהן לא הסתדר בקיבוץ עצמו ולא בגללנו. בנתיים אמרנו גם כן לדירה שהתפנתה כאן שצריכים לשפץ עד היום לא התחלנו בשיפוץ. ושוב אנחנו בנקודת ההתחלה. השאלה היא מה עלינו לעשות? אשמח לקריאת כיוון איך עלינו להתקדם והיכן כי כרגע ניראה שכל הכיוונים תקועים.

תודה
לילה טוב

מגי 336

New member
רינת

1. פריסת הווה עיצה ותוצאה - האם נכון לי להכניס את בני לפעוטון?
&nbsp
2. לא ניתן לשאול - "כיצד להתקדם" אם אין אפשרויות מתאימות...

רינתפ

New member
1. הפריסה 2.תשובה.

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי להכניס את בני לפעוטון?

תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - שש המטות
עיצה - שש החרבות
תוצאה - תשע החרבות

2. יש כרגע שתי אפשריות - אחת בית ישן שרוצים להתחיל לשפץ אותו עבורינו עכשיו נצאים בשלב הבדיקות מה ניתן לעשות. ובישוב השני יש בית שצריך להתפנות ומייעדים אותו לנו אבל יש אופציה אחרת שאני מעוניינת בה. כך עומד המצב כרגע.

מגי 336

New member
מהי האפשרות שאת רוצה לבדוק? באיזו מהן את מעוניינת?

בענין הפעוטון - התשובה שלילית, לא להכניס לפעוטון הספציפי הזה.
נסי לקבל המלצות על פעוטון אחר.

רינתפ

New member
תודה

לגבי הפעוטון האופציה הנגדיתהיא שהוא ישאר איתי בבית. התלבטתי רבות האם אני צריכה להכניס אותו למסגרת בשבילו למספר שעות ביום כשאני בקיבוץ. אבל תחושת הבטן שלי היתה מאוד קשה ואני מעדיפה שהוא יהיה איתי בבית.
ע"פ הקלפים אני מבינה שהווה - המצב הנוכחי שהוא איתי בבית הוא מצב טוב, נכון?

לגבי האפשרויות - אני מעדיפה את האופציות בישוב השני אליו אנחנו צריכים לעבור.
(האפשרות בישוב הנוכחי תשופץ בכל מיקרה אנחנו נצטרך להתחילט אם לעבור לשלם או לא בהמשך במידה ולא יתממשו האפשרויות בישוב השני)

מגי 336

New member
1. נכון.

בהמשך יתכן ותצטרכי עזרה / המלצה. בכל אופן כרגע לא להכניס לפעוטון.
&nbsp
2. ממה שאני מבינה לא בטוח שתוכלו לקבל את הבית בישוב השני.. מה השאלה שיש לך לקלפים שהיא לא נבואה?

רינתפ

New member
שנה טובה

היי, כרגע עושים מאמצים למצוא לנו דירה בישוב השני, אני מעוניינת באחת מהדירות הבדיקות עדיין נעשות.
האם אפשר לשאול איך עלינו להתנהל במצב התקוע שנוצר כרגע? (בשני הישובים )

מגי 336

New member
תפרטי את "איך עלינו להתנהל"..

לא ניתן להשיב על שאלה כללית, אלא אם יש לך דרך אותה ברצונך לבדוק.

למעלה