ומשפטים שנשים לא ששות להגיד../images/Emo6.gif
• בטח שאני אבלע את זה, אני אוהבת את הטעם. • משעמם לי. בוא נגלח לי את המפשעה... • אתה בטוח ששתית מספיק? • אתה לא אמור להיות בפאב עם החברים שלך? • זה היה נאד נהדר. בוא נראה אותך עושה עוד אחד כזה... • החלטתי להפסיק ללבוש בגדים בבית. • אתה כל כך סקסי כשאתה שיכור... • אני מעדיפה לראות כדורגל אתך, מאשר ללכת לקניות. • בוא נעשה מנוי לפלייבוי... • אתה רוצה לראות אותי יורדת לחברה שלי? • בוא נלך לקניון להסתכל על התחת של נשים אחרות... • אני בחוץ, שוטפת את האוטו. • אני כל כך שמחה שיש לך זמן לכדורגל עם החברים שלך בשבת. הלוואי והיה לך גם זמן לזה ביום שישי. • חמוד, הבת של השכן ממול שוב משתזפת. בוא תראה... • אני יודעת שיותר צר שם, אבל אולי תנסה בכל זאת? • עזוב, אני אקח את האוטו למוסך. • אמא שלך הרבה יותר נחמדה מאמא שלי. • מה דעתך שניקח סרט כחול טוב, ארגז בירה ונזמין את חברה שלי תמי לשלישייה? • אולי במקום לקניון, נלך היום שוב פעם למועדון חשפנות? • תקשיב, אני מרוויחה מספיק כסף לשנינו. למה שלא פשוט תתפטר, ותשאר בבית כל היום? • אתה צריך לישון. אני אקום לתינוק כל הלילה. • אם אני לא יורדת לך עכשיו – אני נשבעת לך שאני מתפוצצת. • נרשמתי לחוג יוגה, כדי שאני אוכל להעביר את הרגל מאחורי הראש בשבילך...