לילה טוב

ארתור3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif|ב

לבאה לפעמים
יום הולדת שמח
מאחל לך גם אני ארתור3

yaely2

New member
מנהל
אתם יודעים מה משמח אותי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום לכולם, משמח אותי שבגלל נסיבות מסוימות אני רואה פה אנשים שנכנסים לעתים רחוקות, או שנכנסים כלל. זה שהם נכנסים בעיתוי מסוים מעידה שהם קוראים את הפורום שלנו. זה מה שמשמח אותי. יקראו קצת וישכילו קצת. יעלי

yaely2

New member
מנהל
אצלנו באוניברסיטה אומרים ..../images/Emo8.gif

בן אהרון שלום אתה תמיד אורח רצוי,
אצלנו באוניברסיטה אומרים: "ב.א ר"ת בלי אנגלית" יעלי

באיפכא מסתברא היידישאית ../images/Emo4.gif

המילה "אחר" זה ... חזיר ! אכן הייתי בעל אחד, עשרים ואחת שנים, מיותרות. מישהו אחר? לא מחפש נשים נשואות. כך ש- מ.א. כבר לא אהיה בגילגול הזה. גם לא באקדמיה.

matanpt

New member
נאמר ברוח טובה../images/Emo140.gif

בן אהרון, זאת בדיחה פנימית באוניברסיטה המכוונת לבחורות שבאות לאוניברסיטה, אבל לא בשביל לא לעשות תואר... חלילה וחס לא התכוונתי לפגוע באיש. איתך הסליחה.

קיבלתי ברוח טובה.../images/Emo140.gif

בסך הכל מכרתי לך רמז בענין העיסוק האקדמאי שלך. "אחר" = חזיר. בזמני קראנו לתופעה , מריולוגיה. האפידמיה של בנות האקדמיה. להיות אשת רופא, או לפחות אשת מהנדס.

bimbo.

New member
בוקר טוב שישיים ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

מנורה, החתולים משגעים!!!!!!

מנורה

New member
בוקר טוב ויום שמח../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

מוזמנים לארוחת בוקר

לייציק

New member
בקר סתיו נעים, הגשם על הראש ? ../images/Emo39.gif

תמונת היום עם מטריה בסערת גשם

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif יושבת ועושה שעורי בית

כמו ילדה טובה
. אצלנו לא ראו זנב גשם,ודווקא ציפיתי לו...

../images/Emo42.gif גמני חיכיתי לגשם עד בוש../images/Emo10.gif

רק רוח וצילצולים וגשם אין... בןקר טוב ויום נעים לכולנו...

שרה16

New member
ומשפטים שנשים לא ששות להגיד../images/Emo6.gif

• בטח שאני אבלע את זה, אני אוהבת את הטעם. • משעמם לי. בוא נגלח לי את המפשעה... • אתה בטוח ששתית מספיק? • אתה לא אמור להיות בפאב עם החברים שלך? • זה היה נאד נהדר. בוא נראה אותך עושה עוד אחד כזה... • החלטתי להפסיק ללבוש בגדים בבית. • אתה כל כך סקסי כשאתה שיכור... • אני מעדיפה לראות כדורגל אתך, מאשר ללכת לקניות. • בוא נעשה מנוי לפלייבוי... • אתה רוצה לראות אותי יורדת לחברה שלי? • בוא נלך לקניון להסתכל על התחת של נשים אחרות... • אני בחוץ, שוטפת את האוטו. • אני כל כך שמחה שיש לך זמן לכדורגל עם החברים שלך בשבת. הלוואי והיה לך גם זמן לזה ביום שישי. • חמוד, הבת של השכן ממול שוב משתזפת. בוא תראה... • אני יודעת שיותר צר שם, אבל אולי תנסה בכל זאת? • עזוב, אני אקח את האוטו למוסך. • אמא שלך הרבה יותר נחמדה מאמא שלי. • מה דעתך שניקח סרט כחול טוב, ארגז בירה ונזמין את חברה שלי תמי לשלישייה? • אולי במקום לקניון, נלך היום שוב פעם למועדון חשפנות? • תקשיב, אני מרוויחה מספיק כסף לשנינו. למה שלא פשוט תתפטר, ותשאר בבית כל היום? • אתה צריך לישון. אני אקום לתינוק כל הלילה. • אם אני לא יורדת לך עכשיו – אני נשבעת לך שאני מתפוצצת. • נרשמתי לחוג יוגה, כדי שאני אוכל להעביר את הרגל מאחורי הראש בשבילך...

שרה16

New member
מילותיו האחרונות של...../images/Emo5.gif

נהג: "מחר בבוקר אכניס את האוטו למוסך להחליף בלמים" אשתו של נהג: "אין אף אחד מימין, אתה יכול לנסוע" מכונאי רכב: "שחרר טיפה את הג'ק …" צוללן: "יש לי מספיק אוויר לרבע שעה לפחות" מדריך סנפלינג: "מסביר לכם פעם אחרונה – את הקשר הזה עושים כך…" ביולוג: "לא, הנחש הזה לא ארסי" חבלן: "זה חייב להיות החוט האדום…" שליח פיצה: "איזה כלב חמוד יש לכם!" כימאי: "…ואם נחמם את זה עוד קצת?" מחשב: “Are You Sure? Y/N” חולה סכרת: "זה היה עם סוכרזיט, נכון?" מורה נהיגה: "או קיי, עכשיו תנסי לעשות את זה לבד" עובד אטליז: "זרוק לי את הסכין ההיא…" קברניט: "אנחנו עומדים לנחות בשדה התעופה JFK" הולך רגל: "אבל היה לי ירוק…" טירון: "עשרים ואחת, עשרים ושתיים... אפשר לזרוק, המפקד?" נהג סמיטריילר: "הגשר הזה יעמוד עוד 200 שנה…" שומר במשמרת לילה: "מי זה?"

למעלה