לילה טוב !!! רונן אני לא הולך לישון עד שהערכתך הגרפית למעוף תופע כאן, הבאתי שק שינה !!!
מ מייקי הגדול New member 18/11/03 #1 לילה טוב !!! רונן אני לא הולך לישון עד שהערכתך הגרפית למעוף תופע כאן, הבאתי שק שינה !!!
R RonenM62 New member 18/11/03 #2 חה חה חה...אני כועס עליך!!! כל היום כולו, לא נכנסת להגיד לי שלום אפילו.... היתי כאן כמעט לבד ודי התבאסתי... רק עידו היה לי כאן לנחמה...
חה חה חה...אני כועס עליך!!! כל היום כולו, לא נכנסת להגיד לי שלום אפילו.... היתי כאן כמעט לבד ודי התבאסתי... רק עידו היה לי כאן לנחמה...
מ מייקי הגדול New member 18/11/03 #3 ../images/Emo24.gif אחי ,אני מצטער היום הייתי בסיור בדרום , לא הייתי מחובר בכלל למערכת. אתמול הצלחתי סוף סוף לאחר קשיים למצוא את הפורום. ובשתי מילים- אין מילים... כל הכבוד .. מעיון הבנתי שיש הרבה פרצופים מוכרים כאן בכל מקרה שיהיה --ב ה צ ל חה ---
../images/Emo24.gif אחי ,אני מצטער היום הייתי בסיור בדרום , לא הייתי מחובר בכלל למערכת. אתמול הצלחתי סוף סוף לאחר קשיים למצוא את הפורום. ובשתי מילים- אין מילים... כל הכבוד .. מעיון הבנתי שיש הרבה פרצופים מוכרים כאן בכל מקרה שיהיה --ב ה צ ל חה ---
R RonenM62 New member 18/11/03 #4 תודה אחי... הפרצופים המוכרים כתבו היום לאורך כל היום בכל מקום אפשרי (כולל בחדרי שירותים על הדלתות) רק לא כאן... מי צריך אויבים עם חברים כאלו?????
תודה אחי... הפרצופים המוכרים כתבו היום לאורך כל היום בכל מקום אפשרי (כולל בחדרי שירותים על הדלתות) רק לא כאן... מי צריך אויבים עם חברים כאלו?????