לילה טוב,

גן העדן

New member
לילה טוב,

רק עכשו עלה לי הרעיון לחפש פורום של ספרניות או ספרנים ואליכם הגעתי. יש מביניכם עמיתים למקצוע? האם יש פורום לספרניות? בכל מקרה אני מחפשת חומר, קצת יותר ממה שכתוב ב'כנפיים', על מקלקלן פטרישיה זו שכתבה את 'שרה פשוטה וגבוהה'. שמעתי, ואני לא יודעת ממי, שאפשר ליצור איתה קשר בארה"ב. נכון? אפשרי? מישהו ניסה? אשמח לשמוע על כל פעילות שנעשתה סביב הספר שלה . כמו כן ב'כנפיים' כתוב שהיא חיברה הרבה ספרים אך מפורט רק 'עפרוני'. מישהו יודע על כותרים נוספים? סליחה על מבול השאלות אבל עוד אחת: רשימת אתרים מומלצים לספרנים? על הכל ומראש תודה.

perhay

New member
אתרים לספרנים

בארץ האתרים לעידוד קריאה שמתאימים כמובן לספרנים הם: דףדף, כנפיים וגלים (שהחליטו על גביית תשלום ובשבילי מאותו רגע הפסיקו להתקיים). אני שמחה ששני האתרים האחרים שציינתי ממלאים את הנישה הזאת בכבוד רב. לגבי פורום של ספרנים יש אחד ב: findabook.co.il שם יש כמה קטגוריות ואחת מהן היא: ספרנים. עוד פורום ספרנים יש בtzafonet.org.il זהו האתר של משרד החינוך בצפון. הפורום הוא די חדש ואני מקווה שאת יכולה להשתתף בו גם אם את לא ספרנית במחוז זה. יש להכנס דרך הכתובת הזאת: http://212.68.158.144/LiveForum.asp?Fnumber=550 באתר www.tworead.com יש המלצות לספרים לפי גילאים ויש גם קטגוריה לילדים צעירים. עכשיו לנושא פטרישיה מקלקלן: מחוץ לעפרוני תורגם לעברית ספרה המקסים "שרה פשוטה וגבוהה". אם את שולטת באנגלית, לא תהיה לך שום בעייה למצוא חומר ברשת על סופרת זו. את יכולה למשל לכתוב בכל מנוע חיפוש את שמה וschool activities וזה יפנה אותך לאתרים עם פעילויות שנעשו סביב הספרים שלה. מקווה שבינתיים עזרתי לך. אם אמצא בקרוב משהו שעשוי לסייע לך, אשלח תגובה נוספת.

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני חושבת שאם תחפשי על מקלקלן בגוגל (www.google.co.il) באנגלית תוכלי בטח למצוא יותר מידע. אין לי מושג איך יוצרים איתה קשר, אבל אני בטוחה שבאחד מהאתרים עליה תמצאי אימייל, או שלה או של קוראים אחרים, שיוכלו אולי לעזור לך. אגב, זה ספר מקסים!

perhay

New member
Patricia MacLachlan

כך מאייתים את שמה באנגלית, ואם כותבים בכל מנוע חיפוש: google, altavista, alltheweb, etc Patricia MacLachlan + school activities מגיעים לאתרים עם הרבה הצעות לפעילויות. נ.ב. באתרים altavista ו-alltheweb ניתן לחפש גם בעברית. יש לסמן את האוצפיה שפות אחרות. ב-google יש אתר נפרד לעברית: www.google.co.il

למעלה