תחושי טוב ומחר יום חדש ויהי לנו טוב מקווה שהיה לך נחמד הלואי שמחר אני יראה את אסף שלי אבל לא יודעת יש לי תחושת בטן שביום שבת אני בצפון אצלו בבית ניראה אולי לילה טוב יקרתי
התעוררתי לי עייפה חוזרת לנמנום קטן מקווה שאת חשה טוב כל הלילה חלמתי כמובן שאני עובדת מאד קשה כל הלילה הכנתי בובות.... בוקר טוב חביבתי שיביא לך יום זה אושר
התעוררתי במצב רוח נורא והיום. והיה לי חרא. נכנסתי לישון ב-4 לפנות בוקר וקמתי בשעה 8 וחצי. אני מרגישה יותר טוב כי דיברתי איתו ואני מאד מאד מאד מקווה שהוא יצא הבייתה היום. הלוואי.... אוהבת מאד ארינה
הוא איתך כל הזמן ואני שמחה שהוא יתקשר אליך נהדר הלואי והפסיכי שלי יתקשר אבל אני יודעת שלא אז אני כבר יחשוב על משהו אני יודעת שהשבת הזאת תהיה הרבה יותר טובה לכולנו יש אינרגיה עכשו טובה ומן הסתם את האינרגיה אוהבת אותך והוא איתך כל הזמן
עקרונית אני צילצלתי אבל זה ממש לא משנה, העיקר הוא שדיברנו. שאמרתי לו שאני דואגת וששמעתי את הקול המקסים, הנפלא והמתוק שלו.. איך ששמעתי אותו התמלאתי אנרגיה אבל לא הרבה מקווה שאני אמשיך להמלא לי.... אוהבת
הלואי עלי לא יודעת לא יכולה להתקשר יש לי מן טיפשות כזאת הלואי והוא ישלח רק הודעה קנה ואני שמחה בשבילך אהובה. בקשר לחברות שלי לא כל הנוצץ זהב....... מבינה נכון? הולכת להתקצץ ולשלוח לא הודעה לפלפון שלו פעם שניה היום. בלילה שלחתי לא אימייל הוא פתח ב8 ו16 דקות אחר כך שלחתי שוב אימייל ועכשו שוב עדיין לא בבית. מי יודע אולי היום הוא עובר דירה? בכל מקרה אני הולכת לשלוח לא שוב הודעה לפלפון שלו הוא מאד אוהב את זה אוף הלואי והוא יענה לי טוב לא רוצה לתת לך אינרגיה שלילת אוהבת