לילה טוף

איילת*

New member
היי רויטל

לילה טוב גם לך ולכולם

BooBee

New member
הלו איילת

מה שלומך? קראתי עכשיו את ההודעה על הקופסא. גם לי יש סנטימנטים מאוגדים להם בכל מיני קופסאות. יש לי איזה חמש קופסאות של דפים ומכתבים וגלויות ומזכרות וכל מיני קשקושים. ג´אנקית של סנטימנטים. זה מי שאני :)

איילת*

New member
זו מי שאת וזו גם

מי שאני. אני אלופת הסנטימנטים. תאמיני לי שלא כדאי לך להתחרות איתי. אמנם לי יש ´רק´ שלוש קופסאות אבל הן מלאות עד אפס מקום. אני שומרת גם כאלה שטויות שזה לא ייאמן...

BooBee

New member
כןכן

זה לא סתם חמש קופסאות. זה ארגז בגודל חצי מטר על מטר על חצי. אסופה רנדומלית של ג´אנק רגשני. אני בכלל יש לי חיבה מיוחדת לקופסאות. אני אוספת אותן. יש לי איזה 30 בערך, מכל מיני צבעים וצורות וחומרים. ואני תמיד מוצאת מה להכניס לתוכן. ממש פתולוגי העניין... ולפעמים עצוב לי לפתוח אותן. אבל אני שמחה שהן שמה, אז מה אם מדירה לדירה התשלום על ההובלה גדל?

איילת*

New member
אז לי אין חיבה

מיוחדת לקופסאות אלא למה שאני אוגרת בתוכן, ופעם חשבתי שאם תהיה לי חצי דקה לקחת דברים מהבית, מה שאקח קודם כל זה את הקופסאות האלה (וגם את אלבומי התמונות, שמהם בטח יש לי איזה חמישה...)

noor נור

New member
ואני ממש הפוך, זורקת הכל- גם מה

שחשוב....אבל "למזלי" התנסתי פעם בחוויה בלתי נשכחת: גרנו בחו"ל, הייתי לבד בדירה חדשה שרק עברנו אליה שבוע קודם, ופרצה דליקה בדירה מעל!!!שלפתי את הבן שלי שהיה אז בן חצי שנה ויצאתי כמו שאני החוצה, ושוב הוכחתי לעצמי, שכשמשהו באמת חשוב לי אני לא מאבדת את העשתונות.

איילת*

New member
נור, מפחיד נורא

וברור שבזמן שכזה את תחשבי קודם כל על החיים ולא על דברים מוחשיים ואני מקווה שברור שכשכתבתי על הקופסאות זה היה בהנחה שאין אף אחד בבית שאני צריכה לקחת...

noor נור

New member
נכון, ופעם ב...אנחנו מקבלים תזכורות

של מה חשוב ומה לא...לטוב ולרע...היית שניה בצ´ט וברחת- שננסה שוב?

איילת*

New member
מכירה את התזכורות

האלה, נור. לא ברחתי מהצ´ט פשוט נכנסתי לשנייה כי אף פעם לא נכנסתי לשם מכאן ועניין אותי לראות, חדש לי. אז אולי בפעם אחרת, כמו שכתבתי אני למיטה. שיהיה לך לילה טוב.

BooBee

New member
הזכרת לי משו

לפני איזה שלוש שנים, פרצה שריפה אצל השכנה של דודה שלי, שגרה אז על איזה הר, והרוח היתה לכיוון שלה. היא נכנסה להיסטריה, הבריחה את הבנות החוצה ואחר כך הוציאה את אלבומי התמונות והתשלילים. עמדה על ההר וחיכתה שיכבו את השריפה. אחר כך, כשדיברנו, אמרה, שתמונות זה כל מה שחשוב אחרי הבנות שלה. את השאר אפשר לשחזר.

BooBee

New member
לא...

אבל הכנתי אורז משו-משו. אורז פרסי כמו שאמא שלי לימדה אותי להכין. מה שלומך?

noor נור

New member
לא רע בכלל...אז מה- את גם בשלנית?

אצלנו זה הגבר שמבשל ומזל שהילדים מתים על האוכל שלו והם דורשים את זה ממנו בעצמם!!!

BooBee

New member
סחתיין על המציאה

וכן, אני גם בשלנית. אפילו אורים את זה עליי :) והילדים, מה שלומם, והאיש שלך? ואת מה קורה בכלל אצלך?

noor נור

New member
אורים ותומים ../images/Emo13.gif....הילדים שיגעון,

בית ספר חזר, ואני התחלתי את החופש הגדול שלי, הבעל טפו-טפו-טפו, ומה יש להגיד...הכל סבבי בבי...אני, מוצאת את עצמי עסוקה יותר משאני אוהבת....חייבת את השעתיים "שיעמום" שלי ביום כדי להיות בשפיות ובשבוע האחרון יש יותר מדי מטלות. המחשב איטי שזה נורא!!!!!

למעלה