לילה ט
לכולם

מישהו שמע גלגל"צ בשבע?

LOL סיפרו על שני מורים שנעצרו בגלל שנתפסו מעשנים סמים עם התלמידים שלהם. בבית של אחד המורים מצאו סמים, וציורים על הקירות שקשורים לכ-ת ה-ש-ט-ן LOL מה נסגר עם המדינה הזאת...

Justin Angel

New member
וואו

נראה לי שאת הפאגאנית היחידה בארץ ששומעת גלגל"צ בשבע... או שמא - את הבן-אדם היחיד בארץ ששומע גלגל"צ בשבוע... או אולי - את הבן-אדם היחיד בארץ ששומע גלגל"צ... או אפילו - את הבן-אדם היחיד בארץ שזוכר איך להשתמש ברדיו... וקיימת האפשרות - שאת בכלל לא קיימת, ואני לא קיים, ותפוז לא קיימים, ואז כל השיחה הזאת היא רק חלום *פוף* (כן, קצת יותר מדי זן ואומנות התכנות. מה קורה שאתה סוגד לעץ בינארי שלא באמת קיים?
)

OverTheRainbow

New member
../images/Emo8.gifבטח אמירה...

תרוצים... אין לזה כפרה! גלגל"צ... תתביישי לך

היי את חתיכת בוגדת

את אמורה להיות לצידי אם כבר. יורקת לבאר שממנה שתית הא? (סססססססתתתאם) לא, באמת שבמקרה. אני לא שומעת גלגל"צ. ויודעים מה? אם הייתי שומעת גלגל"צ לא הייתה לי בעיה להתגאות בזה (מסיבות לא ברורות). בקיצור, היה ממש מצחיק לשמוע את השטות הזו שהם אמרו שם. ז"א, "אההה הוא מעשן גראס, בטח הוא גם בכת השטן!!!" WTF? *נסיון עלוב לחזור לנושא המקורי*

Dia Leoghann

New member
גם אני גלגל"צניק גאה!!!

עוד משנת 91!!! אבל בימי שני בשבע אני בלימודים.... נ.ב. החזירו את עסק שחור!! מייד ובלי וויכוחים!!

OverTheRainbow

New member
אייי גלגל"צ...

פעם היה נחמד קצת להקשיב לזה... היום בכלל לא מעניין... עסק שחור היה אחלה באמת (למרות שזה לא לגמרי הקטע שלי...).. אההה אתם יודעים מתי גלגל"צ זה עוד נחמד-סביל כזה? ב11 בבוקר! לא יודעת איזה תוכנית יש, אבל זה אחלה :) ואמירה... בוז לך! סתם סתם.. אני לצידך...(איך היה בפיתוחקול?) חחח הוא מעשן סמים אז בטווווווח הוא בכת השטן! מה, לא ידעתם שבעצם מי שלא בכת השטן מת רק מנגיעה בגראס? זה מין פולחן עתיק כזה שבו מתמסטלים ואז שותים דם של חתולים...

לילה ט../images/Emo32.gif לכולם../images/Emo70.gif

חלומות מתוקים שיהיה לכולם יום מצוין מחר, והמשך שבוע נפלא! BB אמירה =)

OverTheRainbow

New member
גם בלילה הזה...

שיהיה לילה מקסים, מלא כוכבים (מחרתיים ירח מלא! :) )ועם שנות שינה מספיק למלא חורים של הלילות האחרונים (איימן)

א-א-מ-ן

מעוז צור ישועתי, לך נאה לשבח... תיכון בית תפילתי טוב דיי. לילה נהדר :) וואו אני פשוט מאושרת שזה מדהים :)

Nizzan Cohen

New member
מלא כוכבים ?

דווקא ככל שיש יותר אור ירחי - ככה רואים פחות כוכבים.... אבל מילא
. ירח מלא נהדר לכולם
.

למעלה