לילה ט

כוכב נולד../images/Emo6.gif

לא אני לא הולך לדבר על אביב פשוט ראיתי את זה משעמום וכמעט שלא הפסקתי לצחוק כמה ישראלים עושים את עצמם לבדיחה לאומית בטלווזיה פשוט לעג להמונים , טוב נו יש הרבה שמוכנים להפוך ללעג כזה להמונים ואני לא מבין אייך יש כאלו שאפשר לראות מראש מהשנייה הראשונה שאיין להם את זה בעעעע,,,, לא מבין אייך אתה יכול ללכת לעשות מעצמך כזה צחוק לפני כל העולם ,,,,,,
זה יותר ניראה כמו :פדחן נולד,,,,, אבל יש לי גם כעס על השופטים וערוץ2 האלו ניראה כאילו בערוץ 2 נהנים לשדר ולנצל את הלעג ,,,,כדי לשדר את זה ברבים , אני בטוח שמישהו יכול מאוד להעלב ולכבות מיזה , מישהו שהלך עם רגשות אמיתיים לגבי עצמו ,,,,

R h o n e

New member
../images/Emo32.gif של שישבת ושאר השבוע ../images/Emo9.gif

וגם לכבוד היומולדת שלי. אני חוגג היום (26.5) 14 שנות פתיחת הקיץ !!! שבת שלום

מזל טוב חמוד ,../images/Emo140.gif

מזל טוב ליום הולדתך ה14, יו זה חצי ממני ,,, שיהיה לך חג הולדת שמח , שימחה בריאות כושר וחיוכים באהבה ובברכה אני!

hagzi

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

אחלה של גיל!!! תשמח כל עוד אין לך בגרויות!!! *ממורמרת* עד 120 ויותר חבוב

חמדונה

New member
יש לי שאלה כי פספסתי

היה מישהו בב"ש בשם צביקה מרחובות ששר שיר על אבא שלו?

המוזר הזה שישב ליד מרגול?

חחח סתם אממ שניה תני לי להזכר... לא היה...אבל בכוכב נולד 2 היה אחד בשם ברוך מראשל"צ ששר על גיסתו... חחחח סתם מאיפה אני זוכרת תשמות..

אבד הרוק המחאתי בישראל ,,../images/Emo2.gif

מישהו יודע איפה הוא? ככה אני מרגיש האם יצא ישר מחאה רוקי חזק לאחרונה??... ושל מי אם מישהו יכול להגיד לי??.. למה אני צריך לפנות ללהקות מטאל מחו"ל- לאן נעלם הרוק המחאתי בישראל?

זהו סוף העולם סוף העולם ../images/Emo186.gif

מוסלמים קיצוניים יורים על עיירה עם אזרחים והעולם (יחסית שותק) מוסלמים קיצוניים הורגים וטובחים במכוניות תופת בעירק גם באחיהם במקומות אזרחיים מוסלמים קיצוניים עושים טרור באזור אזרחי בלבנון ,,,,,, מוסלמים קיצוניים מאיראן דוהרים ללא מעצורים לקראת פצצת אטום מה יהיה? אמרו לי שהיטלר מת כבר,,,, למה הוא חי שוב בטהרן? אני פוחד הלילה
וזה כבר סוף העולם סוף העולם,,,,,

למעלה