לילה כולם ישנים...

טגורי

New member
לילה כולם ישנים...

רק גאיה שימשון ויובב מטיילים. נו פינוקיו למי ששכח. אני הייתי מאוהבת בדמות, רגיש, עדין, נאיבי משהו. הייתי בכיתות א' ב' והייתי רצה הביתה משיעור בלט כדי להספיק לראות את הפרק ששודר ב14:15 אם זיכרוני הקצר אינו מטעני. אך היו ימים שלפספס פרק של פינוקיו היה טרגדיה איפה אותם ימים? אני כזאת נוסטלגית זה פשוט זורם לי בדם. נו טןב שיהי לכולם שבוע מקסים וזורח ועידית אולי מחר היום הגדול.. שיהיה בהצלחה ולכל השאר מקווה שיהיו לכם הפתעות טובות השבוע. גאיה.

lupland

New member
"מנהרת הזמן"

מי אמר שכולם ישנים??? ואל תשכחי גם את בלה.בלה הברווזה הקטנה שכל הזמן אמרה "פינוקיו חכה לי" או שניסתה לשווא להזהיר את פינוקיו מהתחבולות של שמשון השועל ויובב החתול.מה שכן.אם אני לא טועה זה היה אלכס אנסקי הקריין.עם המשפט האלמותי של "לילה.כולם ישנים....". וחוץ מזה מה עם מרקו? והדרדסים? וגרגמל והחתול? ומה עם דאג וטוני בכל חופש גדול שכיכבו במנהרת הזמן? בטח היום הם פנסיונרים בפלורידה.והאיים האבודים? מה את אומרת? יש סיכוי שאם ישדרו את אחת מהתוכניות האלו היא תעבור 1% של רייטינג??? המשך שבוע מהנה לכולם אסף

טגורי

New member
1% ... ליכלכת, אני

מהמרת לפחות על30%. בכל אופן- אתה לא ישן אף פעם? על מרקו אני לא מדברת בכלל, עשתה לי חרדת נטישה הסידרה אם אפשר היה לתבוע את הטלויזיה הישראלית הייתי עושה את זה, אבל עברו 15 שנים אז חל חוק התיישנות. עד כאן עם השטויות, חג שמח , שוב. גאיה

למעלה