לילה. כולם ישנים...

CArlicK

New member
לילה. כולם ישנים...

רק שני השובבים שלנו שמשון ויובב . . . לא מצליחה להרדם. ופה אין אף אחד איזה באסה בטח גם אף אחד לא מכיר אותי פה בעצם למה יכירו? אף פעם לא כותבת סמויה ש ש ש אל תגלו לאף לאחד פרצו פה למכוניות והעירו אותי לא יכלו לעשות את זה בשקט הנבלות? סתם. קראנו למשטרה ועניינים עכשיו אי אפשר להרדם. מה נהייה פה? במקום לספור כבשים ספרתי כמה פעמים פרצו לי גנבו לי שתו לי סיימתי אמנם לפני שנרדמתי אבל זה עדין היה יותר מידי טוב, די עם הבאסה נורא נחמדים פה כולם אז מקדישה לכם שיר האהוב עלי במיוחד אני אקדיש אותו לצרצר ככה סתם " טוב, ליל מנוחה וחלום כבר מאוחר ומחר נקום ונראה איך שמפציע עוד יום מתוך הלילה טוב, ... לא זוכרת .... צרצר מצרצר צירצורו שר לילה טוב... " הבוקר מתחיל לעלות ותכף אין לי שום סיכוי להרדם יותר אז הולכת לתת ללילה עוד סיכוי אחרון ליל מנוחה ויום נפלא שיהיה לכולם מחר. בעצם היום. תודה על הארוח הגמדה

נירהמ1

New member
"הכבש הששה-עשר" - איזה שיר../images/Emo39.gif

מקסים. חבל שלא שרת אותו מוקדם יותר, אולי הייתי מצליחה להירדם. תודה בכל זאת,

ששק

New member
בטח שמכירים אותך ../images/Emo24.gif

ורק שתדעי שהשכנים תוהים עכשיו מה קרה במשרד שלי שגרם לי להתפקע מצחוק.... יוווווו...איך מתים לי סלט ירקות ערבי....

CArlicK

New member
כפרה עליך נשמה עיניים

למה לא אמרת היום הכנתי... בעצם גם אתמול הכנתי... בעצם זה בערך מה שאני מכינה.... אוי העצלנות העצלנות.... אבל רק תגידי! בשבילך אני מכינה במיוחד!

bali

New member
מנהל
משלימה לך את הבית השני:

טוב גשם יורד על הרחוב רק הירח מאיר באורו הצהוב צרצר מצרצר צרצוריו שר לילה טובבבבבבב

למעלה