לילה לבן בבית
D didush100 New member 26/7/11 #1 לילה לבן בבית../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
D didush100 New member 26/7/11 #3 הוא מתנשא יהיר וסנוב בדיוק כמו דני הם ממש מתאימים ואני מקווה שהוא יבחר בה בסוף שניהם מגעילים אותי ברמות!!!
הוא מתנשא יהיר וסנוב בדיוק כמו דני הם ממש מתאימים ואני מקווה שהוא יבחר בה בסוף שניהם מגעילים אותי ברמות!!!
D didush100 New member 26/7/11 #4 יותר מזה אני מקווה בשביל קרן שתרד ממנו כמה שיותר מהר ובטוחה שמי שתזכה תהיה בחורה שלא תתקרב אליו בכלל
D didush100 New member 26/7/11 #5 למה לעזאזל הוא עדיין שם??? זה זלזול מתמשך מצד ההפקה בצופים, הפכו אותנו למטומטים שיאכלו את כל מה שייתנו להם, תכנית בלי קונספט בלי מטרה בלי חוקים ובלי שחקנים מה זה השטויות האלו??? התכנית הזאת היא בדיחה עלובה ואני מרחמת על הבנות שנמצאות שם בבית
למה לעזאזל הוא עדיין שם??? זה זלזול מתמשך מצד ההפקה בצופים, הפכו אותנו למטומטים שיאכלו את כל מה שייתנו להם, תכנית בלי קונספט בלי מטרה בלי חוקים ובלי שחקנים מה זה השטויות האלו??? התכנית הזאת היא בדיחה עלובה ואני מרחמת על הבנות שנמצאות שם בבית