לילה לבן

דידושקע

New member
ועוד שאלה בקשר ללילה לבן-

מישהי נוסעת לחוף הצוק להופעה של גידי גוב, ועוברת דרך תל אביב? ואם כן- יש מצב לטרמפ?

20 גן העצמאות

תיאורטית אני, אבל לא בטוח שאחזיר מעמד עד שעת ההופעה שלו, כך שכדאי לנסות לחפש טרמפ ערני יותר.

עכבר העיר שיקר!

היה כתוב שמתחיל ב-20:00, אבל בפועל זה התחיל רק ב-22:00, וההפקה טענה שכך הייתה התוכנית הראשונית!

טל2009

New member
חחח

אני יצאתי עם המשפחה מפרדס חנה רק בשמונה והתבאסתי שאני בטח אפסיד בסוף הגעתי והייתי צריכה לחכות איזה שעה :)

הדר 0

New member
../images/Emo9.gif היה כיייייייייייייייייייייייייייייייייייף

היתה הופעה מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטרפת ../images/Emo13.gif

ההופעה הייתה כייפית עד מאוד! כייף שערן שר את "1 אחר חצות" וגם שימח מאוד שיהלי ורונה שרו את "מתקרבים לת"א". אל החלק של הקראת שירי המשוררים פחות התחברתי. אפילו שרדתי עד ההופעה של גידי שגם היא הייתה מעולה. מדהים מה אנרגיות של אלפי אנשים יכולה לעשות.

גידי היה מקפיץ (זהירות חפירה)

היה כיף ברמות על אפילו שהערב התחיל בעצבים ובכי מזעזעים, אחר-כך פיוס לא ברור שכזה, פספוס של רוב התכניות שעשיתי (ברי סחרוף ומיומנה
הזדמנות חיי פרחה לה), חוסר יכולת להשיג משהו לאכול בגלל התורים, נסיונות איתור מתסכלים של כל מיני חברים שרוצים להיפגש במפתיע ואח"כ נסיונות לתפוס מונית (אגב על שניהם אמר הדייט שלי "את בחיים לא תצליחי" ו5 דקות אחרי שהוא אמר את זה החברה הגיעה\המונית עצרה. אני יכולה לעשות הכללללל). אבל הייתי ברוקפור והם היו טובים, והגענו לגידי בזמן, ואי אפשר להיות במצב רוח רע כשיש גידי. ואם לקשר לרונה -יש לה קול פשוט מלאכי כשהיא שרה איתו. אף פעם לא ראיתי אותה שרה מול קהל כל-כך גדול וזה היה ממש מפתיע לגלות שכולם יודעים מי היא וצועקים "רונה קינן!" אחרי שבהופעה עם גידי לפני שנתיים בזאפה מישהו שישב לידי שאל אותי "מי זו הזמרת המדהימה הזו?" ואף אחד לא הכיר אותה. נראה ממש כאילו היא לאט לאט מחליפה את גידי בפסגה
שלא לדבר על העוצמות שבדואטים שלהם מהדהדים מול קהל כזה גדול, כל-כך הרבה אנשים עייפים למוות אבל רוקדים בכל זאת כי אי אפשר שלא, הבריזה מהים, השמש שלאט-לאט עולה, יחד עם המילים המקסימות של "יש אי-שם", לרקוד את ה"ריקוד המוזר של הלב" על-אמת, ובסוף אלף כבאים שהסתבר כנכון. כי גידי כבר בן שישים והוא בכל זאת מגיע בשלוש בלילה להופיע מול מאות אנשים בחוף הצוק ורוקד ועושה את הדברים המוזרים האלה עם הידיים שלו (נראה לי שממנו רונה למדה את זה). ואח"כ נשק יום הדין - אפונה וגזר, ובשלב זה כבר ירדנו לטבול בים. היו שתי בנות שנרדמו על הסלעים מכורבלות בשקי שינה, שני סנטימטר מנפילה\דריכה ע"י המון אדם, וזה היה הדבר הכי חמוד בעולם. בכלל בלילה לבן כל האנשים היפים מגיחים החוצה ובהחלט יש בזה איזשהו אלמנט מבהיל. כשהיה "רוני" בארבע לפנות בוקר התקשרתי הביתה לאמא (קוראים לה רוני וזה השיר שהיא הכי אוהבת) ואמרתי לה "סידרתי לך השכמה" והשמעתי לה בלייב. לא הייתי בטוחה אם היא תשמח או תכעס שהערתי אותה אך כפי ששיערתי היא שמחה ממש. והכינה לי שקשוקה לארוחת בוקר.
בהתחשב בזה שבתחילת הערב שקלתי ברצינות לחזור הביתה - אני ממש שמחה שנשארתי. ועוד משהו: שמתי לב שללראות את רונה יש אפקט מרגיע בשבילי. אפילו שזה על במה עם מלא אנשים מפרידים בינינו, ושאני בקושי יכולה לראות את הפנים שלה, עצם הידיעה שהיא שם ולשמוע את הקול שלה נוסך מן בטחון שקט כזה. כמו לראות את אחותך הגדולה מנופפת לך מהקהל. וזה היה ככה גם אתמול, בדיוק כמו שהיה בתיכון ובטירונות ובפרידות ובכל מיני תקופות קשות בחיים שלי. מן סימן קטן כזה של "יהיה בסדר". ואח"כ נשק יום הדין - אפונה וגזר, ובשלב זה כבר ירדנו לטבול בים. היו שתי בנות שנרדמו על הסלעים מכורבלות בשקי שינה, שני סנטימטר מנפילה\דריכה ע"י המון אדם, וזה היה הדבר הכי חמוד בעולם. בכלל בלילה לבן כל האנשים היפים מגיחים החוצה ובהחלט יש בזה איזשהו אלמנט מבהיל. בהתחשב בזה שבתחילת הערב שקלתי ברצינות לחזור הביתה - אני ממש שמחה שנשארתי. ועוד משהו: שמתי לב שללראות את רונה יש אפקט מרגיע בשבילי. אפילו שזה על במה עם מלא אנשים מפרידים בינינו, ושאני בקושי יכולה לראות את הפנים שלה, עצם הידיעה שהיא שם ולשמוע את הקול שלה נוסך מן בטחון שקט כזה. כמו לראות את אחותך הגדולה מנופפת לך מהקהל. וזה היה ככה גם אתמול, בדיוק כמו שהיה בתיכון ובטירונות ובפרידות ובכל מיני תקופות קשות בחיים שלי. מן סימן קטן כזה של "יהיה בסדר". נ.ב. מה לעזאזל עבר על ערן וויץ???? הוא כ"כ השתנה שלא זיהיתי אותו בכלל. אני וחברה שלי רבנו אם זה ערן או לא, ואני אמרתי שאין סיכוי, אבל בסוף זה היה הוא! הייתכן? ושמתם לב איזה סולו הוא דפק פתאום בריקוד המוזר של הלב? זה ממש נראה כאילו הוא נמנם כל ההופעה ואז פתאום בריקוד המוזר התעורר ואז כזה "אוי! אני חייב לנגן!" והוא השלים בספיד את כל התווים שהחסיר במשך כל הערב.

הדר 0

New member
אומייגאד!

זה בדיוק מה שאמרתי לקבנית בפעם האחרונה שדיברתי איתה

ROTEM30035

New member
היי, עדיף התמכרות לרונה על התמכרות לסיגריות

לא מתים מזה
לרוב

הדר 0

New member
בקשר לזה שכולם הכירו אותה....

עמדו לידי זוג בני 40-50 ככה, ואני כולי התלהבתי כמו ילדה קטנה כל פעם שרונה עשתה משהו שהוא יותר מלהחליף אקורד בערך, אז הבחורה שאלה אותי אז זאת רונה קינן? ואמרתי לה שכן...
והציף אותי אושר לדעת שעוד שני אנשים בעולם עולים על שביל קסום ללא מוצא שנקרא רונה קינן ואני עזרתי להם להגיע אליו....
ועל הדרך ביקשתי סליחה מההתלהבות יתר.. והיא אמרה שזה דווקא נחמד חחחח ושהבת שלה גם אוהבת את רונה או משהו...... נסחפתי?....... ד"א גם אני לרגע תהיתי לעצמי אם ערן זה ערן, וכשהוא אמר ערן מיטלמן והצביע עליו זה היה בכלל מתעתע.....

והדואט שלהם ל"נגיעה אחת רכה" היה מדהים

הלוואי שרונה תבצע את השיר בגוף נקבה ואל אישה באחד הימים בהופעות שלה (נטען שיש איזו הקלטה של יהודית רביץ מבצעת כך את השיר, אבל לא הצלחתי למצוא את ההקלטה הזו או לשמוע אותה אף פעם בעצמי.) חוץ מזה, האישה שלי בסוף נגררה איתי להופעה
. היא אמרה שגידי גוב הוא חמוד, אבל לא מספיק בשביל ללכת להופעה שלו. בכל מקרה, בזמן השירים שלו היא קיטרה שהגבר הצרוד יפנה את הבמה לזו עם הקול המלאכי. גידי הצחיק אותי כשכינה את הבית השני של אפונה וגזר "החלק האכזרי של השיר". בטוחה שזו בדיחה קבועה, אבל בשבילי זו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי אותה. מפתיע בכלל שאפונה וגזר הפך ללהיט, לא? בסוף ההופעה צעקנו "מבול" ושיעשענו בעיקר את עצמנו כי אני לא חושבת שיש סיכוי ששמעו את זה על הבמה. ואפרופו מבול: בשירי משוררים הפתעת הערב הייתה שרונה מסוגלת לשיר גם אחרי מבול. חשבתי תמיד שהיא עוברת ל-mute אחרי השיר הזה
.

למעלה