לילה לכולם

עיניים

New member
לילה לכולם ../images/Emo42.gif

מישהו ראה את מגי??? אולי נסעה לעכו לקנות זיתים? ובכלל, מה השקט הזה? כולם ישנים??? פנטזיה? חונה? שקדי? אטיוד? מישו???

עיניים

New member
ומשהו על הירח ../images/Emo29.gif

דקה לפני שאעלה על יצועי - כמה מילים על הירח,,,,
מרימה עיני אל הירח. אל האור החיוור, המרגיע. בכל פעם שאני מרימה עיני, אני מרגישה את אותן עיניים תמימות המחוברות לראש הילדותי והתמים המחובר לגוף קטן ולחגורת השמלה הקשורה סביב המתנים בסרט ארוך מאחורי הגב, את אותן עיניים המביטות בשקיקה בכדור הצהוב שזוהר בתוך שמיים חשוכים... את אותן גרביים לבנות הנגמרות מתחת לברכיים, אותן אצבעות קטנטנות המתנועעות בתזזית בתוך נעלי הלכה הלבנות, ושומרות על שיווי המשקל... את אותו סרט לבן עם הפרפר הענק הקשור לזנב הסוס. ילדה קטנה ותמימה מביטה מוקסמת אל הירח, רואה בו הרים וגיאיות, רואה נחלים בין צוקים, רואה עיניים, אף ופה, רואה אותו צוחק ולפעמים הוא גם בוכה, לעולם אינו כועס ותמיד רק מחייך. חבל דק היה משתלשל לו למטה, נזכרת כיצד לפתתי אותו בחוזקה בשתי ידי הקטנות, והייתי מטפסת בדמיוני אליו. רק הוא ואני. והכוכבים מתווים לי דרך בשמיים האפלים, מאירים את דרכי אליו. מנצנצים וקורצים לי באורם. אתמול הרמתי עיני אליו מתוך הג´ינס והטי-שרט, מתוך קפקפי העץ הבלויות שאבד עליהן הכלח. הבטתי בו בין שלבי התריס הפתוח. צידו היה מכורסם, כאילו נגסו בו שיני הזמן. דומה היה ללב מעוות ושבור, ושוב לא ראיתי את חיוכו. הוא הביט בי דרך פסי האור שעל פני, ואמר: "לכי לישון, אישה, אבוא אליך בחלום, שלם... אוהב... ומחייך.... נלך שוב יד ביד לטייל בשמי היוניברס".... עין
עם עיניים חצי עצומות לילה טוב.

עיניים הייתי ברשת ולא ידעתי שאת

פה בשעה כזאת חבל אגב מישהו זוכר את התכנית פתחון פה של אורי זוהר כשעוד היה חילוני ברדיו? היתי מכורה לתכנית הזאת

זהבוש

New member
כמה הזדהיתי איתך עיניים ממש ../images/Emo85.gif |

נאה כתבת על הירח, כל כך מרגש כל כך אמיתי, כמה הזכרת לי את עצמי, חבל שאיני יודעת לכתוב כמוך. כמה חבל ... חוץ מזה מה זה השעה הזו האם החלפת את הלילה ליום והיום ללילה

magy

New member
וזה נשלח היום בשלוש בבוקר

להודעה נבחרת....
))))

ומשהו בשבילך עיניים ../images/Emo24.gif

הגעגועים לימי התום... שלך- של כולנו.. שבת שלום.

עיניים

New member
קיבלתי בשתי ידיים

וחם, חם, חם לי על הלב,,,,,
בוקר טוב של סוף שבוע גם לך

אטיוד5

Active member
הייתי באודיגו

לא הבנתי על מה יצא ההלל. בערך כמו איסיקיו, רק שאיסיקיו יותר יציבה ולא קופץ המסך. מישהו מכיר את שתיהן ויכול להסביר לי מה ההבדלים?

עוד לא שמעת על מייבש? ../images/Emo13.gif

סתם אני צוחקת, גם אישי תולה.. יש לו מן דעה קדומה נגד מייבשי כביסה.. הרמתי ידיים - ומאז רק הוא - תולה !!!!!

עיניים

New member
אה !

את מכבסת - הוא תולה,,, מכבסת===תולה,,,, מכבסת===תולה,,,, (מתי כספי ברגעיו הטובים),,,

magy

New member
חבל שלא הודעתי לך

היית מצטרפת אליי אתמול????????

אטיוד5

Active member
אטבים מעץ. מתי עברו לבלסטיק?

דווקא שינוי מבורך. ובאותה הזדמנות שאלה מכרעת בענייני אטבי פלסטיק. להשאיר על החבל או לא? אם משאירים השמש הורסת אותם. אבל מה זה לעומת העבודה הכרוכה. נו, תגידו?

magy

New member
גם אני שאלתי , מתיי עברו לבלסטיק

ידוע לי שאסירים ונכים בשיקום, מכינים אטבים מעץ... חלק משיקום בני אדם..אולי פסיכולוגים יכולים להסביר את התופעה..... הפלסטיקים יפים...אבל נשברים ......וגם .....נופלים לי מהידיים...... רובם בחצר הבית.....מנופצים...... הקפיץץץץץץץץ.....יש לו בעיה.. הוא קופץ החוצה מהאטב..... ועוד משהו ששמעתי ברדיו בנושא האטבים......בתכנית על נשים מוכות במקלט אטבים, הם המצרך המבוקש והחשוב ביותר שם. גונבים אותם, אם לא שומרים עליהם. גם נושא למחקר...... נו, מי יודע מתיי ולמה עברו למודרניים.... אולי אחפש אתר של אטבים ישנים?????????? עוד רגע.....

עיינים שלי, בקר טוב לך

היתה דממת אלחוט פה בלילה הלכתי לישון
ומה שלומכם אתם כולם? הכל טוף?

למעלה