לילה קסום
להתעודד

hela19

New member
לילה קסום../images/Emo148.gifלהתעודד ../images/Emo149.gif

היי בנות, זהו שרשור, של פורים.. לא לשכוח, "משנכנס אדר מרבים בשמחה"... אמנם, אמא שלי אומרת, שפורים זה מתי שטוב בלב,ללא קשר לעונת השנה ...
אבל בכל זאת, אנחנו חייבות לשמור על אופטימיות..
אנחנו ה"מנוע", ונותנות ה"אנרגיה"...אסור לנו להיקלע למשברים כאלו... אז יש תקופה כזו, וגם בה, ג'קו מוזכר פה ושם, ואני תמיד אומרת, שכל אזכור הוא טוב,, משאיר אותו בתודעה.. ג'קו הוא כאן להישאר ולהצליח, אז זה לוקח קצת יותר זמן, אנחנו צריכוץת לעודד ולהתעודד.. האמת, היה לי כיף לראות את המונה שלו במעריב היום, אז גם אם הם טעו, העיקר, שהוא שם..
וגם בדבריו של לירון לב,, הכל חיובי, אז מה הבעייה..
נקווה לטוב, מה אתן חושבות שג'קו לא רוצה להופיע???ברור שהוא רוצה..
.. אז, בינתיים, שיהייה פורים שמח, וחדשות טובות לכולנו.. השתדלתי לומר את אשר על ליבי,עזבתי הכול, ובאתי לכאן כדי לשים דברים בפרופורצייה..
ברוח הפורים.. אני גם מחליפה תחפושות...אגב, אתן מתחפשות???
טוב מתוקות, שיהיה שבוע טוב, ורק טוב, והרבה בריאות לכולם..
ה י ל ה

קניה 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

12345678901234567

בוקר קסום ומלא ../images/Emo42.gif ו../images/Emo39.gif

שיהיה לכולם יום יפה ואופטימי.... חולה על התמונה הזו... יאללה prince charming תפציע כבר... נטי הזכירה לי בזמנו את הדמיון באאוטפיט לאדם אנט... C ya later

ליצן קטן ../images/Emo151.gifשלי אולי תרקוד איתי?

נכנסתי לדקה אבל אני חייבת להודות לך על האופטימיות שלך והאנרגיות החיוביות
ואני גם מאמינה שבעז"ה הכל יסתדר לג'קו ולנו על הצד הטוב ביותר (ומנסה להעלות תמונה של אחד מכישוריו..לשיפור מצב הרוח כאן
) יום נעים לכולם!

rifkin1

New member
תראו, ההרגשה הכללית היא

שמוזר שלא קורה כלום... OK, אז הוא עובד על תקליט שמן הסתם לוקח זמן לסיים ולשחחר אותו אבל נראה שחוץ מזה לא עושים שום דבר כדי לקדם אותו... אני זוכרת שבשנים קודמות הכוכב הנולד וגם "סגניו" הופיעו במלא מקומות ואני לא מדברת על שיר שלנו, פסטיגלים וכאילו... וגם מאוד מוזר שאין הופעות... אתן חושבות שאולי אין לו ביקוש???

rifkin1

New member
ועוד משהו...

לפי איך שהדברים נראים שהחזירו אותו לתקופץ ניסיון ואז שוןב העלימו אותו...מוזר...

Nova5

New member
פורים בפתח, עזבו את החרדה והמתח../images/Emo70.gif

הילה, תודה על ההודאה המושקעת ועל כך שעזבת את הכל ובאת. תבואי יותר... נתת חיזוקים כל כך טובים למעודדות שלפעמים גם זקוקים לעידוד
, אז בדרך אלינו וחזרה תזרקי מילה למקור העידוד שלנו, הזקוק גם הוא לעידוד - אפילו שלא הכל חיובי ויש בעיה
- נקווה לטוב
בנוגע לתחפושות, נראה לי שאתחפש לסטודנטית לפלפית, כי דאגו לתקוע לי מבחן בפורים, ביום שני
הרבה בריאות גם לך, הילה וחדשות טובות לכולם, (ואם לא יהיו – נעשה אותם בעצמנו
)

rifkin1

New member
יאנוש, את יודעת משהו שאנחנו לא???

למה התכוונת במשפט: "אפילו שלא הכל חיובי ויש בעיה"

Nova5

New member
ריף, בעיקר שמחתי שהילה

נכנסה לפורום ממליצה לך להתמקד בדברים החיובים לקראת אחד החגים הכי משמחים: שפורום תתמקד בפורים!
: אימהות ולא אימהות שלנו טורחות הרבה: מסכות, משלוחים, אורחים וטיולים ואל תשכחי את הסיסמה החשובה למתוקיזה המצויה בפורים: בחורה צריכה להיות יפה ולשתות הרבה
גם לג'קו מגיע פורים הכי שמח בעולם!

reviital

New member
כן, גם אני רציתי לשאול לגבי המשפט

הזה שיאנה כתבה, וזה כמובן ללא שום קשר לאופטימיות הרבה שיש לי. ברור שבסוף יהיה טוב, ומאד ברור לי שהוא יצליח, רק בנתיים מענין לעבור איתו ביחד ולדעת מה קורה בזמן שהוא עושה את דרכו לאלבום.

rifkin1

New member
מצטערת, אני הולכת להנמיך צפיות

לי לא נראה שמקדמים אותו לשום מקום ובאמת שאני כבר לא מצפה לכלום...

rifkin1

New member
תיקון: לי נראה שלא מקדמים אותו לשום

זה גם לא מוזר שלא אומרים איזו חברת תקליטים לקחה תחת חסותה את האלבום שלו או מי מפיק אותה???

talytal

New member
ריף, לא אומרים את זה

כי לא אומרים כלום. לא הייתה שום התבטאות מטדי בנושא האלבום שלו מאז מה שהיה עם הליקון. אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שהם רוצים לחכות ולצאת עם הכל כחלק מקידום המכירות בשלב מתקדם יותר, ואולי גם שהם רוצים להימנע ממצב של לחשוף מידע לפני שהכל סגור. דווקא זה לא מוזר לי בכלל, כי זה חלק מכל האסטרטגיה שלהם במקרה של ג'קו. ואני בטוחה שהם מטפלים בו ומקדמים אותו, פשוט אנחנו בשלב שזה עוד לא חשוף לנו ולציבור הרחב. טדי מאחוריו, ולמרות שקשה עם חוסר הידיעה, אני כן מאמינה שבסופו של דבר יש להם תכנית.

למעלה