לילה קשה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
לילה קשה

אתמול עבר עלי לילה לא סימפטי וממש לא מתוכנן. לקראת הערב הרגשתי רע - כאבי ראש איומים וחולשה ולחץ הדם שלי קפץ מאוד. גם הדופק היה 150 וכאב לי בצד ימין ( באזור הכליה). חכיתי שזה יעבור וב 20:00 ניגשתי למר"מ. משם הפנו אותי לבית- חולים שם " ביליתי" עד 1:00 בלילה. עשו לי בדיקות דם שיצאו בסדר גמור ונתנו לי כדור מתחת ללשון שהוריד את לחץ הדם. היום אני מרגישה הרבה יותר טוב אם כי חלשה מאוד ואני הולכת לעבודה. אני חייבת כי כבר החסרתי שבוע שעבר בגלל הגב. הקפיצות האלה בל"ד כבר היו לי ולכן פחות מדאיגות אותי. יותר מדאיג אותי הכאב בצד. מקווה שיהיה טוב....

vivi49

New member
שירי יקרה../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות היי חזקה ושימרי על עצמך איתך
ויוי

ל3

New member
תודה לכולם

ויוי, אני שמחה לראות אותך שוב פה-אין לך מושג עד כמה! היום בצהריים אני אלך לרופאה לתת לה את מכתב השיחרור ונראה מה היא תגיד

gaia20

New member
שירי יקירתי

אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב לחץ דם גבוה זה באמת לא עסק נעים, ופה אולי כדאי להזכיר שוב את המאמצים שאת עושה בעבודה\בלימודים. אולי כדאי להוריד הילוך, אולי הגוף מסמן לך לעצור קצת
תרגישי טוב, בובה.

ל3

New member
תודה גאיוש´

לחץ דם זה בהחלט לא נעים ויותר מציק לי זה הדופק המהיר. אתמול הגעתי לאחות בצהריים עם דופק 145. נתנו לי כדור קפוטן מתחת ללשון ועוד כדור להורדת לחץ הדם. שניההם לא עזרו ואחרי חצי שעה נתנו לי עוד שני כדורים להורדת הדופק ואז לחץ הדם שלי באמת ירד אבל הדופק נשאר אותו הדבר. זה נורא כי אתה מרגיד את הלב שלך דוהר וממש יוצא מהמקום. בכול אופן, אתמול לרופאה לא היה תור לראות אותי וכל ההוראות לאחות נעשו דרך הטלפון. היום אני אגש אליה ונראה מה היא תגיד. מישהו פה מכיר את ועת הדופק המהיר?

gaia20

New member
דופק

אני זוכרת שכמה חודשים לפני שהלופוס "דפק בדלתי", הופיעו אצלי סימנים דומים של דופק מהיר, אבל יותר משמעותי מזה, היו פעמים שממש הרגשתי את הדפיקות לב בכל הגוף, גם אם הדופק לא היה מהיר יותר מאוחר התגלה לי שמצב שבו מרגישים את פעימות הלב חזק, זה אחד הסימנים של הלופוס... אחרי הטיפול שקבלתי זה נעלם.

ל3

New member
הי גאיוש´

האמת לא קישרתי בין זה לבין לופוס. יותר הלכתי בכיוון של אולי מתח נפשי אבל עכשיו שאת אומרת את זה מעניין. את יודעת מדוע הלופוס גורם לזה?

ל3

New member
הי גאיוש´

האמת לא קישרתי בין זה לבין לופוס. יותר הלכתי בכיוון של אולי מתח נפשי אבל עכשיו שאת אומרת את זה מעניין. את יודעת מדוע הלופוס גורם לזה?

נועה בת

New member
../images/Emo140.gifהיי שירי

תקופה קצת עקומה עוברת על כול לופוסי שאני מכירה ,(וגם עלי) אולי מזג האויר, מי יודע ? בכול מקרה , זה עובר !!!!!!!!!!!!!!!!!! תרגישי טוב !!

ל3

New member
תודה נועה

מקווה שהסערה שמתחוללת בכולנו תעבור לה מהר

למעלה