לילה ראשון בלי אמא (ואבא!)

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
לילה ראשון בלי אמא (ואבא!)

הקטנה העבירה את הלילה הראשון מחוץ לבית, אצל הסבים שלה. באופן מפתיע, אנחנו ישנו טוב מאוד כל הלילה, נטולי דאגות. הדיווחים מהחזית מספרים על ילדה שישנה מצוין, התעוררה במצב רוח מצוין, וכל העסק רק עושה לנו תיאבון "למסד" את העניין הזה
ואגב, הסקירה ביום חמישי הייתה תקינה לחלוטין - הילד בריא, עולה במשקל, נראה חמוד מאוד ובהשוואה לתמונות של אחותו הגדולה כשהייתה בגילו (23 שבועות בבטן) - הוא מאוד דומה לה. עכשיו רק נותר שיעברו 4 החודשים הבאים....

aviah

New member
../images/Emo45.gif

ילד עצמאי -> הורים נינוחים. בת כמה היא?

shno

New member
שנה ו- 3 חודשים עוד מעט

והיא ילדה מאוד עצמאית. מגיל קטן מאוד אין לה בעיה להיות בלעדינו אצל הסבים. כשהיא הייתה בת 11 חודשים נסענו ל- 3 ימים ליערות הכרמל והיא נשארה עם סבתא. ואינשאללה עוד שבועיים, כשהיא תתחיל את הגן, לא יהיו צרות... ואין ספק שקלעת בול - ילדה עצמאית=הורים נינוחים.

akavishon

New member
אנחנו פעם נסענו לסוף שבוע בבית מלון שהקטנה

היתה בערך בת שנה (אולי טיפה יותר או פחות - כבר לא ממש זוכר). מה שאני כן זוכר, זה שבשבת בבוקר, התעוררנו בשש בבוקר, ובפעם השניה, בשמונה בבוקר, כשהתקשרנו לשאול מה שלומה, היא עדין ישנה....

aviah

New member
LOL

יש להם נטיה כזאת... הבן שלי עכשיו אצל סבתא. אני קם בשבע, הוא - בתשע. אולי הוא נח ממני

חבר משק

New member
איזה יופי

אני שמח בשבילכם שהתחלתם כבר לגלות את נפלאות ה"שינה אצל הסבים" - לנו זה לקח כמעט עד גיל שנתיים ועכשיו קשה לנו להגמל... בקרוב אפילו נשאיר את יבי לכמה ימים (בשאיפה) לאור סופת ה"אין גן" שעוברת עלינו. איך ניצלתם את החופש?

shno

New member
איך ניצלנו את החופש?

בשינה ארוכה ונטולת הפרעות

חבר משק

New member
מעולה

למרות שאני מוכן להשבע שכשקמנו מהשינה נטולת ההפרעות אצלנו - משהו היה חסר. וגם, יש בחופש הזה איזו תחושת דחיפות כאילו להספיק לנצל את הזמן ביעילות דווקא כי אין את הילד באזור. ואז אתה מבין איזה מקום חשוב הילד תופס בחייך ואתה נכנס לאוטו ונוסע לסבים כדי לחבק אותו.

למעלה