לילה ראשון בלי אמא.....

עציון

New member
לילה ראשון בלי אמא.....

לסיכום יום א´ שנכדי מחכה לאימו עד 20.30 בערב: לא נסענו לאיזור ירושלים אל הבת השניה כדי לעזור עם שני ילדיה בגלל שהתנגדתי להיסחב עם הנכד וחיכינו לאימו. הבן, הגיע באמצע העבודה. היה איתו כשעה וחזר לעבודתו. בינתיים, צצו להם אורחים מחו"ל וישבו איתנו כאשר הגיעה האם יקירת העיר ולא יצא לי להתפרק עליה. דחינו את הפגש למחר או לים חמישי. אם תראו ברקים עם צבע תדעו שזה יוצא מהבית שלי....

עציון היקר../images/Emo24.gif

לא עניתי לך בהודעה הקודמת,,, קודם כל, אני חושבת שכדאי שתנסה אולי להסביר לה שאחרי היום הראשון שהילד היה אצלכם, אתם מרגישים שזה לא זה ולאו דווקא בגללכם לילד לא נוח הוא עייף הוא עצבני אולי דרך הבן שלך,,, אני יודעת שזו לא שיחה פשוטה, בעיקר כי הבן מצודד בך והאישה - בכלה אבל אתה חייב למצוא פיתרון שיהיה מקובל על כולם מקווה לשמוע שהכל בסדר כבר ושולחת לך מפה חיזוקים

../images/Emo188.gif../images/Emo124.gif עציון ../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

עציון
מה קורה
כבר שעות
והכל בצבע
תעשה הפסקה, כוס תה או משהו, ותמשיך........

amitmom

New member
עציון היקר..הרשה גם לי לומר מילה

בנושא הזה. ראשית, כלתך ובנך צריכים להיות שמחים שאתה כזה סבא נפלא שמוכן לעזור ללא תנאי ובנוסף שם את ענינך בצד על מנת לעזור. כל הכבוד לך. שנית, תדבר עם בנך..אם כל הכבוד לא יתכן שרק הויתור יהיה מצד האישה. גם בנך צד בענין ו"לזרוק" את הילד אצל סבא, סבתא או מטפלת זה בהחלט לא פתרון יעיל. על פי מה שהבנתי (ואני מצטערת מראש אם לא הבנתי כהלכה) כלתך תמכה בבנך כשהוא עבד ועודנו עובד בתור מנהל בכיר. מדוע בנך לא מסוגל לפרגן לאשתו באותה הדרך? בתור אישה אני יכולה לומר לך שזה מאוד מתסכל לשמוע כל פעם שאנחנו הנשים נדרשות לוותר. ילד הוא האחריות של שני ההורים ואני מקווה שתבהיר את זה לבנך היטב. בנוסף זה לא תפקידך "להציל" אותם. בגיל 33 אני מצפה ליותר בגרות. יש להם ילד שיתמודדו עם ההשלכות בנושא העבודה. שאחד מהם יקצץ במשרתו או שידאגו לתחלופה על בסיס קבוע. ענין הלחסוך בכסף נשמע לי אגואיסטי למדי. שלישית, זה לא תפקידך לגדל את נכדך. נכון הוא הדבר שיפה שאתה עוזר ותומך כמו כל סבא נפלא אבל יש סף לכול "תעלול". גם לך יש חיים משלך ואתה את ילדך גידלת ואת כל הויתורים כבר עשית למענם. עכשיו זה התפקיד שלהם לוותר בשביל ילדיהם. אני מאוד מאוכזבת לשמוע שיש אנשים שמנצלים את זה שיש להם הורים תומכים ומפילים את ילדיהם עליהם. בעיני (ואולי זה ישמע תוקפני מדי) אם מישהו לא מסוגל להיות הורה על כל המשתמע מכך אז שלא יעשה ילדים. תעשה לי טובה אישית קטנה.. תאמר לבנך ולכלתך שילדים לא מגדלים את עצמם. ילדים זקוקים לשני ההורים. זה לא הוגן כלפי הילד/ים להשאר ער עד 8:30 ולחכות עד שאמא-אבא חוזרים מהעבודה. אצלי בשעה 8:00 כולנו אוכלים ארוחת ערב יחדיו, מקלחים את הילדה יחדיו ובשמונה וחצי הקטנה שלי כבר בארץ החלומות. האם הם עצרו לשניה אחת לחשוב על הילד? נראה להם שלילד נוח להטרטר ממקום למקום? נראה להם שזה בסדר שהילד לא רואה אותם עד מאוחר? נראה להם שזה לא משפיע על הילד? מסור להם ..להתבגר ומיד
ולך עציון היקר..קבל הרבה

ר של ניב

New member
אולי בפעם הבאה שישאר לישון אצלכם

ההורים יכולים פשוט לבוא בסוף שבוע ולראות אותו, למה להתאמץ. סליחה על הציניות, אין גבולות.

עציון

New member
לא. לא זה לא ציניות. אני הצעתי

שאת המטפלת ישאירו לישון אצלינו ובתמורה יקחו את הילד. לא יותר טוב??? ואז גם נשלם עבור המטפלת.....(סתאאאאם)

omizu

New member
אפשרות אחרת היא שפשוט יעברו

לגור אתכם............

תשמע, אולי זה לא רעיון כלכך רע:

אולי זה יגרום לה להבין לבד כמה הרעיון שלה גרוע, אם תשבו איתה ותסבירו לה שאתם רואים שהילד סובל, שקשה לו עם הריצות ואולי עדיף שהוא ישאר לישון אצלכם וזהו, אולי זה קצת ינער אותה, זה ימחיש לה שהיא הולכת לאבד את הילד שלה ושזו לא הדרך הנכונה ? אולי זה שהיא בכל זאת חוזרת בערב ולוקחת אותו "משקיט" לה את המצפון ואז זה לא נראה לה כלכך רע ?

הגנובה

New member
עכשיו אני כבר ממש ../images/Emo46.gif

עזוב הכל
עזוב אותך
עזוב את אשתך
עזוב את בנך
עזוב את כלתך
מה אם הילד
.... מה לעזאזל אם הילד
... הילד מטולטל מבוקר עד לילה בין מיליון אנשים.... הוא קם בשעה מוקדמת בבוקר... כדי שהפרינססה תגיע לעבודה בזמן.... עד שעה מאוד מאוחרת בלילה
אף אחד לא מרחם על הילד
... ומה אם הצרכים שלו לראות את הוריו
מה זאת אומרת "הבן בא לראות אותו והלך חזרה לעבודה
.... אולי תגישו בקשת אימוץ לילד ותגמרו עם זה
.... הרי הם לא רוצים לטפל בו
... כל אחד מהם עסוק בטיפוח הקריירה שלו ולא מקדיש מחשבה אחת קטנה לילד
..... מעבר להכל עציון
... בעבר להכל
.... זה הדבר הנורא ביותר

חדוה1

New member
האמת שממש נבהלתי

כשהצעת לו לעזוב את כולם.
עציון- אני סומכת עליך שתדע מה לעשות, תעדכן אותנו

עציון

New member
חדוה. הסירי דאגה מליבך. לא עוזב

ולא נוטש. נאבק למען הילד וזהו.....

עציון

New member
הוא זה מה שאני זועק כל הזמן.

לא אני נפגע. לא אשתי. ה-י-ל-ד.....ולכן אני לא מצליח להירדם....

amitmom

New member
היי עציון..תלך לתיבת המסרים שלך

שלחתי לך מסר. אגב, איזה ספר אתה קורא?

אני יודעת

עכשיו אני קוראת את מאה חורפים שלה. היא סופרת נהדרת. את שבועת רחל קראתי שלוש פעמים.

amitmom

New member
איזה ספר יפה...קראתי אותו וגם את

מאה חורפים. תולעת ספרים רצינית אני
צודק..העולם מתכווצץ לו לגמרי.

למעלה