לילה ראשון בלי אמא....

מזאלונה

New member
לילה ראשון בלי אמא....

או יותר נכון, לילה ראשון שלי בלי הקטנה צמודה אלי. מאז הלידה, לפני חצי שנה, היא ישנה במיטה שלה, צמודה לשלי, ולמעשה רוב הלילות בילתה איתנו במיטה.... הלילה הוא הלילה הראשון שלה בחדר החדש. מצד אחד אני שמחה ונרגשת לראות איך היא גדלה, אבל צובט לי בלב.... הקטנה שלי, שעד לפני כמה חודשים היתה חלק ממני, שהרגשתי את הבעיטות שלה בתוכי, שהיתה חלק בלתי נפרד מהגוף שלי, היא עכשיו אישיות בפני עצמה, נפרדת ממני..... עצוב לי ושמח לי וקשה לי!

משוש30

New member
נו איך היה?

ואם את לא ממש מרגישה מוכנה למה אתם מעבירים אותה? שתישאר עד גיל שנה איתכם (כמובן אם לכם זה לא מפריע) מתני בינתים ישן איתנו במיטה הוא בן 3 חודשים ואני לא רואה בכלל באופק את היום בו הוא עובר לחדר משלו... כמובן שאם החלטתם שזהו וזה מה שאתם רוצים אז אני מקווה שהלילה הראשון עבר בשלום ובלי יותר מדי געגועים... היא כבר ישנה לילה שלם?

מזאלונה

New member
והרי דיווח מן הלילה הראשון....

לצערי הגברת הקטנה שלנו לא ממש ישנה לילות רצופים. בגיל שלושה וחצי חודשים היא היתה תוקעת 8-10 שעות שינה בלי למצמץ, אבל עכשיו, בין השיניים והפריחה שלה (אלרגיה) היא מתעוררת כל 3-4 שעות, דורשת כמה דקות ציצי וחוזרת לישון. אני מודה שבשעה הראשונה קיפצתי כל 10 דקות לחדר שלה כדי לראות שהיא מכוסה וישנה (וגיליתי שהיא נוחרת בשלווה), אחר כך נרדמתי דווקא בקלות ובשתיים בלילה, כששמעתי אותה מקרקרת באינטרקום, זינקתי בבהלה. לדעתי הלילה עבר בשבילה בשלווה גמורה, אך משום מה בשבע בבוקר היא בכל זאת הגיעה אלינו למיטה.... לא יכולתי לוותר על לקום יחד איתה בבוקר ולראות את החיוך המתוק הזה.

אפרת12

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

אם החלטתם שזה מה שנכון - מקוה שתעמדו בזה ויהיה לכולכם טוב. אני זוכרת את הלילה הראשון שסיון ישן בחדר שלו - למרות שחשבתי שהמקום הריק בחדר שלנו יצבוט לי ב
, דוקא גיליתי שאני מאושרת איתו, וסיון מצידו ישן מצוין. זה פשוט עשה לו טוב (לפי דעתי אנחנו הפרענו לו לישון...)

אוי מזלוליתי...

אני כל כך מבינה אותך...אחרי שקנינו בורדר והדבקנו אותו במאמצים על הקיר וסידרנו את הבלגן וקישטנו וניקינו בסופו של דבר הקטנה גרה איתנו בחדר ונרדמת איתנו
כמו שזה נראה החדר היפה שלה יעמוד ריק עד שהיא תהיה בת 18 בקצב הזה. נשיקות ליפה שלך

Arfilit

New member
גם לי היה נורא קשה

המעבר הזה. שני לילות שבקושי ישנתי, בעוד האפונה ישנה שנת ישרים - החזירו את העניינים למסלול שפוי. בהתחלה - הייתי שמה אינטרקום ומגבירה למקסימום - אבל גם זה עבר - והיום אין אינטרקום. אני שומעת אותה כשהיא קוראת לי וזה בסדר. מקווה שיעבור בשלום ובלי ארועים מיוחדים.

nikit1

New member
אנחנו עישנו את המעבר בסביבות גיל

חודשיים וחצי כי העריסה כבר הפכה צפופה על הבריונצ'יק והיה לי ממש קשה עם הידיעה שהוא ישן בחדר נפרד...פחדתי שלא אשמע אותו, שהוא יבכה הרבה זמן עד שאגיע אליו וסתם היה עצוב שהוא כבר יכול לבד...אבל מהר מאד כולם הסתגלו (לדעתי הוא לא צריך היה תקופת הסגלות, ישן נהדר במיטה הרחבה
). עכשיו הוא ישן שם עד להנקת הלילה אז בדר"כ אני מעבירה אותו למיטה שלנו עד הבוקר שיהיה
עם המעבר אבל אם זה לא מרגיש נכון אולי תחזירי אותה..? אין בזה חוקים

מעיןבר

New member
גמנחנו עברנו את זה השבוע

למרות שלמעשה כבר היה לי לילה אחד בלעדיה דווקא ביום המשפחה, אבל שהבוע עזבנו אותה שנינו כי קיבלנו סופ"ש מהעבודה של האיש. אוך כמה שהיינו זקוקים לזה
נחנו, אכלנו היטב, יצאנו לקולנוע לראשונה מזה שנה וחזרנו היום בבוקר בשמחה אל הפיצקונת שלנו, בסה"כ נפרדנו לפחות מ- 24 שעות והיה כיף.

גם אנחנו ישנו הלילה לבד

והסיכום - לא כיף בכלל..התגעגעתי כאילו שהוא בהודו ולא בחדר הסמוך .מזמן לא ישנתי כל כך גרוע ובחוסר רגיעה והעיקר החיבוק בשניה לפני ההתעוררות עד עכשיו חסר לי.גם מהצד של תינוקי לא נרשמה התלהבות והוא התעורר פעמיים כשבדר"כ הוא מתעורר רק פעם אחת .בקיצור נראה לי שנחכה עד שהאמא תהיה קצת יותר מוכנה

למעלה