לילה ראשון בלי אמא...

משוש30

New member
לילה ראשון בלי אמא...

היום הרגשתי ממש רע ואני כל כך עייפה ומוטשת מלטפל במתן לבד לגמרי (בעלי כבר שבוע מטפס לו להנעתו בצרפת וחוזר רק ב-30 ו...הוא גם לא יהיה ביום הולדת שלי!!!). בקיצור היום קמתי עם כאב גרון נוראי וכאב ראש אחרי לילה ממש קשה עם מתן. אז מהמטפלת הבאתי אותו ישר להורים שלי והוא נשאר שם ללילה... מוזר נורא להיות בבית לבד לגמרי (רק עם החתולים). מוזר אבל גם מוכר מאיפשהו. פעם זה היה ככה וזה היה נורמלי להיות לבד בשקט, לבכות ב"חתונה מאוחרת" בלי להנמיך את הווליום "כי מתן ישן", לקרא ספר ולגלוש במחשב... מחר אני בטח אתגעגע אליו בטירוף (אבא שלי מביא אותו למשפחתון) אבל הלילה אני אשן טוב טוב טוב ומחר אני אהיה בריאה לא מעניין אותי כלום.
 

1במיה

New member
מגיע לך../images/Emo24.gif

טוב את יודעת את דעתי בנושא- מותר לפעמים לרצות להיות לבד ורצוי לממש את זה פעם בכמה זמן כדי לבלות עם ה'אני'. מתן יסתדר מצוין עם ההורים שלך את תשני טוב (אולי תקומי פעם או פעמים בגלל ההרגל
)והיום הוא יחזור אל אמא עם כוחות מחודשים. תרגישי טוב
 

nubi

New member
../images/Emo24.gifתרגישי טוב!

למה לא הזמנת אותי? הייתי באה גם להיות קצת לבד....
 

עמית@

New member
בהחלט חיוני מדי פעם!

>אמרה עמית שעוד לא העיזה לעשות את זה וחייבת..< איך עבר? איך את?
 

אמברון

New member
../images/Emo24.gif כמה חבל שאני רחוקה עכשיו

למרות שמה שאת צריכה ורוצה זה קצת שקט וקצת לבד, הייתי באה בכל זאת. תחזיקי מעמד. ואת תמיד מוזמנת (למרות שעכשיו זה לא רק לחצות את הכביש). ואיך עבר הלילה? הצלחת לישון?
 

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב

ותהני מהלבד. אני כ"כ אוהבת רגעים כאלה. חוצמזה שקצת געגועים יעשו ללכם רק טוב ויתנו לך כוחות להמשיך עד שאבא שלו יחזור.
 

lulyK

New member
איך עבר הלילה?

להיות לבד בבית בשקט. הגדרת את הפנטזיה הכי פרועה שלי.
 

משוש30

New member
../images/Emo124.gif עדכונים טריים מהשטח../images/Emo5.gif../images/Emo13.gif

למה האייקונים המוזרים? מצד אחד הלילה עצמו עבר טוב ישנתי 7 שעות רצוף. גם מתן אצל ההורים שלי ישן הרבה יותר טוב (5.5 שעות רצוף!! למה הוא לא עושה את זה בבית???????) מה שכן בבוקר היה לי התקף נוראי שכמעט איבדתי את ההכרה (זו התכווצות מאד חזקה של שריר יש לי התקף כזה בערך פעם בחודש לרב ברמות נמוכות למדי אבל כבר כמה פעמים בחיי התעלפתי מזה ואין לזה שום טיפול) אז היום היה התקף ממש חזק, נפלתי על הרצפה ולא יכלתי לזוז מרב חולשה ורק חשבתי כל הזמן איזה מזל שמתן לא בבית כי אם היה קורה לו משהו לא הייתי מסוגלת לקום אליו. אחרי בערך 10 דקות התאוששתי ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב.
 
לא נעים. משוש - שיהיה יום הרבה יותר

טוב, שתתגעגעי למתן אבל תעריכי היטב את השינה שהייתה לך. וחוץ מזה, אם את רוצה חברה - תגידי ונבוא.
 

lulyK

New member
איזה מזל!

<אם כי, תרשי לי להאמין שאם מתן היה בבית זה פשוט לא היה קורה> טוב שישנתם כ"כ הרבה. מה את עושה ביום כיפור? נשארת איתו לבד בבית?
 

משוש30

New member
זה קרה לי פעם כשהוא היה בבית

אבל הוא היה יותר קטן והיה במיטה ולכן מוגן, אבל אני זוכרת שהוא בכה ואני לא יכלתי לגשת אליו...הרגשה איומה
 

משוש30

New member
וביום כיפור אני מקווה שאני כבר אהיה

בריאה לגמרי ואנחנו נוסעים לפשושולה לראות ויסאו לאכול טוב ולנוח...
 

ליצה

New member
אויש מסכנה../images/Emo24.gif

תרגישי טוב, ומזל טוב על הלילה הראשון בלי מתן. מקווה שבפעם הבאה תהיי בריאה ותוכלי לעשות דברים כמו פעם.
 

משוש30

New member
הפעם לא הלכתי כי זו לא פעם ראשונה

אבל הלכתי לפני כן. זה מאד נדיר שמתעלפים מכאבים של התכווצות אבל זה קורה. זה לא מסוכן בעיקרון ואין מה לעשות לשיפור המצב. (דרך אגב נורא פחדתי בגלל הקטע הזה שאני אתעלף בלידה אבל משום מה זה לא קרה למרות שהכאבים היו לא פחות חזקים, גם לא קרה אף פעם בנהיגה)
 
למעלה