לילה רע בכבישי חיפה

MAX D

New member
לילה רע בכבישי חיפה../images/Emo5.gif

מסיבות שלא נזכיר החלטתי לצאת לרכיבת לילה, נסעתי בכביש נשר החדש וכשהגעתי לתחתית עצרתי ברמזור אדום. מכונית מכיוון יגור הגיעה במהירות גבוה ופנתה שמאלה לכיוון האוניברסיטה, באמצע הפניה שלה הגיעה מכונית מכיוון נשר בדרכה לכיוון יגור ופגעה בה. פגיעה קשה.... המכונית הנפגעת עפה ו"התלבשה" על העמוד של הרמזור מרחק של 10 מ' ממני (אני כבר הייתי גם גז פתוח אם אני אצטרך להימלט)... כפי הנראה- יהיה מזל גדול אם במכונית הניפגעת יצא מישהו בפציעה בלבד
בנוסף ישנו ילד עם סימני חבלה בלסת התחתונה אחרי שניסה ליזרוק עלי בקבוק ריק של "פאנטה" באיזור חורב- אופנוענים, תיזהרו ממיקבצי ערסים כמו אלו... סעו בזהירות

אני מבין אותך .. מאד..

נסעתי היום בהדר, בשיעור נהיגה. פתאום אחד שמדבר בפלאפון החליט לנסוע נגד כיוון התנועה ישר לפנים שלי. נאלצתי לבלום עצירת פתע :((( זה מפחיד חבל על הזמן. סימני חבלה בלסת התחתונה , זה תוצאה של לחץ פיסי מתון
? אלכס

MAX D

New member
פיסי מאוד מתון

אם הוא היה עונה לי זה לא היה מתון והיית כרגע במעצר...

היית = הייתי ?

ולדעתי המשטרה צריכה להתחיל להזיז עניינים. לסכל פיגועים זה מאד חשוב, אבל בינתיים כל העם סובל, רב הפניות מתקבלות בבוז ולא נענות. זמן התגובה הוא ענק. לפני כמה ימים אני וחבר שלי עברנו ליד בית בו ראינו גבר מכה, חבר שלי הזמין משטרה, היא הגיעה אחרי כחצי שעה. עד אז אין לי מושג מה יכול היה לקרות לה.. אותו הדבר עם מרכז הכרמל, חורב והדר. המשטרה צריכה לעשות שם הפגנת כח ולהשליט מעט סדר. אי אפשר שיהיה מצב ,שאני לא רוצה מטעמי בטחון אישי להסתובב בהדר , או כל מקום אחר בעיר. ואם זה בני נוער, אז שמחלק הנוער יטפל בהם, הרי לשם כך ההורים שלי משלמים מיסים לא? אלכס

למעלה