לילה של אהבה

לילה של אהבה

הלילה ירד מלא כוכבים חלקם מחייכים חלקם חלקים ירח מגיח מבין העננים פניו מחייכים מחפש לו זוגות אוהבים זוגות ענוגים הלילה קריר זוגות ניפלאים דואגים אחד לשני לפרקים לחמם לענג לתת מה שיש שיהיה לכולם לילה ניפלא מלא אהבה מלא בשימחה וגם אהבה ענוגה

Dark Neko

New member
הממ...../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

זה מזכיר לי את הסיפורים בהמשכים בחרוזים שכתבתי עם חברות. XD

סליחה על הבורות - טל...

מה זה דיפיוצר? כי אני מכירה מוצר שניקרא דפיוזר.. אבל אני לא בטוחה שהתכוונת לזה..או שכן ??

דפיוצר

דפיוצר כרטיס אישי באתר הבמה, המאפשר העלאת יצירות אישיות וכיו"ב. המאהב הזה צריך לפתוח שם משתמש שם אם אין לו, מעניין אילו תגבות יהיו במידה ו..

פעם ראשונה שאני שומעת על המושג הזה...

טוב ללמוד , מה המשמעות של המילה את יודעת ? כי במילון לא מצאתי

Dark Neko

New member
אעהההה!~../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

נתו'ש, תשרשרי טוב, קשה לי ככה. אני לא מבינה למי את מגיבה.

ZiV GiLbOa

New member
לא "תשרשרי טוב" אלא תשרשרי נכון.

ואני מסכים איתה, זה פשוט לא ברור למי את מגיבה וזה יוצר בלבול בשרשור.

Dark Neko

New member
סליחה, טעות שלי.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אשמתו
. אני לא מרשה לו לשתות. |רצח-עם| הלוואי שאני אראה אותו במציאות. הלוואי הלוואי הלוואי! ואם אני רואה אותו אני אבקש שישיר לי סולו. שלשלשל, סטיל סטנדינג. |ריר| שיט. אני שוב בסרטים.

כשכתבתי את ההודעה " פעם ראשונה אני שומעת..."

הייתי האחרונה בשרשור ולכן השורה יצאה בדיוק מתחת לשורה של טל שאמרה " במידה והוא יפתח ".... ועכשיו כשאני רוצה שיבנו שאני מתייחסת לשורה הזו " פעם ראשונה שאני שומעת " פתחתי את ההודעה הזו " פעם ראשונה שאני שומעת "... וואי , מה לא ברור ? יש כאן אי הבנה ע נ ק י ת !!!!

Dark Neko

New member
אוף!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני אומרת לך שאת טועה! וכולם אומרים!!@#%!@#%@ אז למה לנסות ולהתכחש?! רק תעבדי על זה! זה לא מסובך!

רק לידיעתכם , הרגע כשכתבתי את התגובה

הזו ( שצירפתי ) כתבתי מתחת לשורה "פעם ראשונה..." ועכשיו אני רואה שהיא בכלל נמצאת מתחת לשורה אחרת ,זו שכתוב בה.... " סליחה טעות שלי".... אז עכשיו זו לא אשמתי ! זה תפוז !!!! אני כתבתי אותה מתחת לשורה אחרת והיא הופיעה במקום אחר ! סתם אתם מאשימים אותי

לא הבנתי מה לא ברור לכם ???!!!!

טל הסבירה לי מה זה דפיוצר והגבתי לה -בדיוק מתחת לשורה שלה ! אולי לא ברורה לכם משמעות המילה "לשרשר"נכון , אם עונים למישהו ספציפי - פותחים את ההודעה שלו ואם רוצים להגיב לשרשור לא ספציפית לאותו אדם - פותחים את השורה הראשונה של השרשור ! עכשיו , הדיון שהיה ביני לבין טל נענה זה אחר זה ,כשהשורה שלה נכתבה מתחת השורה שלי ואני המשכתי את השורה שלה. אז עכשיו אולי תגידו לי מה לא ברור כאן ?

ZiV GiLbOa

New member
אבל את כן רוצה להגיב לה ספיציפית.

כלומר: טל אמרה שיפתח כרטיס בדפיוצר. כתגובה את שאלת אותה מה זה דפיוצר והיא ענתה לך כתגובה לשאלה שלך. אחרי זה את הגבת כתגובה להודעה הראשית שזאת הפעם הראשונה ששמעת על זה. אבל את בעצם רצית להגיב לדבריה של טל ועכשיו זה לא ברור למי את מגיבה ולמה בכלל. אני לא מבין מה הבעיה שהשרשור יהיה באלכסון? זה יותר נוח ויותר יפה מאשר שרשור ישר.

למעלה