לילה של רדיוהד

ryonatan

New member
לילה של רדיוהד

איזה כיף אתמול בערב הלכתי לישון מוקדם יחסית וצפיתי ב"אוז" ובאלטרנטיב ניישן במקביל. פתאום ב12:30 בערך ראיתי את הקליפ "פופ איז דד" של רדיוהד שלא ראיתי אותו מעולם והתלהבתי לאללה, ורבע שעה אחרי זה באיזו סצינה מפחידה של "אוז" התנגן קטע אינסטרומנטלי של שיר מ"אמנזיאק". פשוט עושה לך טוב על הלב. דרך אגב , באיזו קומפילציה יש את "פופ איז דד"?

apathic

New member
בסינגל של ´פופ איז דד´

הוא היה אמור להיות חלק מ´פאבלו האני´, אבל החליטו שהוא כנראה לא מתאים... אני חושב שהוא מדהים, בכל מקרה.

polyethylene

New member
ורדיוהד ע"פ ריאיון מאוחר ../images/Emo26.gif

באיזו תכנית רדיו, התחרטו על עצם קיום השיר הנ"ל, ועוד יותר על קיום הקליפ הכה מזעזע (לדבריהם). אני מוצאת אותו משעשע ברמה היסטרית
גלגל"צ - עבודה

גם את זה

יש לי על קלטת :) שאלו אותם איזה עצה הם היו נותנים לרדיוהד הצעירים מימי פאבלו האני, ופיל (המתופף) אמר משהו כמו "בעוד כמה שנים תרצו להקליט שיר בשם פופ איז דד.. א-ל ת-ע-ש-ו א-ת ז-ה, זאת תהיה טעות מרה..." יכול להיות שזה לא בדיוק ככה...לא זוכרת, אולי אני יראה אותה שוב בשביל להפיג את השעמום הנצחי של לשבת בבית....אחר כך תום עונה משהו כמו ´אל תקחו הכל יותר מדי ברצינות, תשיגו חיים, זה נוטה לעזור..´ משעשעים :)
deep perple- my woman from tokyo
, השיר הזה היה תקוע לי בראש מהבוקר :) אז אני שומעת אותו שמונים מיליון פעם.. תורידו אותו בהמוניכם! הוא ממש טוב :)

למעלה