לילה שני בלי אמא

שירי ל

New member
לילה שני בלי אמא ../images/Emo5.gif

הפעם, כשהכנסתי את אופיר למיטה היא כבר הבינה במה מדובר, והתחילה ישר לבכות. אז במשך שעתיים שרתי שירים, ליטפתי, שוחחתי, שמתי צעצועים, הדלקתי טלוויזיה- הכל מותר חוץ מלצאת מהמיטה. שוב לקח שעתיים והיא נרדמה מותשת. היום היה יותר קשה, אבל מה שראיתי אתמול פשוט חיזק אותי- מעבר לאי הנוחות שלי אני מניחה שגם עבורה זה לא טוב להתעורר כל חצי שעה! גם שנת הלילה שלה מופרת, והיא זקוקה לה עוד יותר ממני... אני נחושה, ומקווה לטוב!

רותי ע

New member
תחזיקי מעמד....

גם בשבילה ! עוד כמה ימים תיכנסו לשיגרה חדשה, הרבה יותר טובה...

מאיה10

New member
שירי´לה, בהצלחה, באמת לא קל

long time... אנחנו עדיין בשלב של הרדמות בידיים ומספר קימות בלילות אבל בינתיים סוחבים כי זה איכשהוא סביר, לפעמים יש אפילו לילות טובים. אם זה היה מגיע למצב של התעוררות כל חצי שעה-שעה כמו שתיארת אני חושבת שגם אנחנו היינו עושים משהו. מה שכן תזכרי שחשוב גם ללכת עם הלב ואם לפעמים נורא קשה אז אפשר גם לחרוג ממה שתיכננת.

jole

New member
שירי, תהיי חזקה זה שווה את המאמץ../images/Emo104.gif

אצלנו היה אתמול הלילה השלישי

שירי גם אצלנו בלילה השני שירה כבר ידעה מה קורה והביעה מחאה אבל זה עבר ובלילה השלישי ( אתמול) לא היה כלום והיא גם נרדמה אחרי שלושת רבעי שעה (פחות רבע שעה מהלילות הקודמים) השיפור הוא מדהים היא נרשמה בעשר וקמה באחת עשרה, השכבתי אותה חזרה, ליטפתי קצת ותוך שתי דקות היא חזרה לישון, דבר שלא היה ולא נברא עד לפני שלושה לילות היא התעוררה שוב רק בחמש (וואו 6 שעות רצופות) ואז לקחתי אותה אלינו למיטה בקיצור אני מאושרת ורק שימשיך ככה וישתפר
ולכן אחותי למשימה, סבלנותהמון המון יום אחד הם עוד ילכו לישון ב
ויקומו ב
עם

רותי ע

New member
נראה לי שאפשר לפתוח כאן קבוצת

תמיכה להורים
ורד ושירי-תמשיכו ככה
בהצלחה

meira

New member
נראה שאת עושה את הדבר הכי נכון