יאללה מה ניהיה יבש?|פינגווין| איך עבר עליכם היום? D: עשיתם משהו מיוחד? :X
C CrazyPenguin New member 29/12/06 #1 יאללה מה ניהיה יבש?../images/Emo191.gif איך עבר עליכם היום? D: עשיתם משהו מיוחד? :X
ק קרלו שiניל New member 29/12/06 #2 XD השתחררתי ברבע ל1 במקום ב2.5 מעניין מישו?P: ואחר כך היה חרא.. ואז מדהים.. בגלל מישו..D:
מ מילקי ספירלה New member 29/12/06 #3 לילה../images/Emo1.gif&בוקר../images/Emo42.gif טובים! שרשור הלילה טוב והבוקר/צהרים טובים P: בקיצור, ספרו לנו עם יומכם.
לילה../images/Emo1.gif&בוקר../images/Emo42.gif טובים! שרשור הלילה טוב והבוקר/צהרים טובים P: בקיצור, ספרו לנו עם יומכם.
מ מילקי ספירלה New member 29/12/06 #4 לילה טוב../images/Emo1.gif../images/Emo54.gif אני מתכונן לי למבחן בהסטוריה... הדפים לא עוברים אני כבר חצי שעה על אותו עמוד. זה מפחיד
לילה טוב../images/Emo1.gif../images/Emo54.gif אני מתכונן לי למבחן בהסטוריה... הדפים לא עוברים אני כבר חצי שעה על אותו עמוד. זה מפחיד
C CrazyPenguin New member 29/12/06 #5 בלע../images/Emo191.gif שונאת היסטוריה.. אני מחכה ללמוד כבר על השואה. זה הנושא היחיד המעניין בכל הספר המפגר הזה
בלע../images/Emo191.gif שונאת היסטוריה.. אני מחכה ללמוד כבר על השואה. זה הנושא היחיד המעניין בכל הספר המפגר הזה
מ מילקי ספירלה New member 29/12/06 #8 רק עכשיו סיימתי, אבל רק בספר יש את המחברת, אין לי כוח (אני מרגיש חרשן מידי)
ק קרלו שiניל New member 29/12/06 #6 בהצלחה../images/Emo9.gif תיזהר לא להירדם באמצע או שאתה כבר נרדמת?XD
C CrazyPenguin New member 29/12/06 #7 לא את לא מבינה!../images/Emo191.gif את סתם ילדה קטנההההההההההההההההה מה רוצים ממך?!@? כולם קוראים בשמך!!! אל תיהי תמימהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ערחעךגדחעףךגסחעךףכעךכחעלגדיעלחעלחכלחעלכסחגע נרגעתי
לא את לא מבינה!../images/Emo191.gif את סתם ילדה קטנההההההההההההההההה מה רוצים ממך?!@? כולם קוראים בשמך!!! אל תיהי תמימהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ערחעךגדחעףךגסחעךףכעךכחעלגדיעלחעלחכלחעלכסחגע נרגעתי