לילה.....

Revolution kid

New member
לילה......./images/Emo29.gif

אני יושב בבית, כבר אחת בלילה, כל הטוב בטלויזה נגמר, הבית ריק.כבר כמה שעות טובות שלא הוצאתי שום מילה מהפה.. מין שקט כזה, עם שלמה ארצי ברקע. פעם התפרסם מחקר שאומר שגלישה ארוכה באינטרנט גורמת לדיכאון. יש בזה משהו, שאתה יושב מול מסר, בעולם כ"כ מתוקשר אבל לא מוציא מילה אחת מהפה, מתחילות לרוץ המחשבות.. אני לא אשתף אותכם בהכל, אבל אני מתגעגע לאנשים מסוימים שתפסו מקום עיקרי בחיי, לאהבות שונות ובעיקר לתקופות שונות (לפתע אני מרגיש כמו זקנה בת 80). נכנסתי עכשיו לאתר "חבר´ה", זה מין אתר בוא נרשמים כדי לפגוש חבר´ה מביה"ס שלך, מהתנועה, מהתיכון. אני עובר על רשימת האנשים באתר ואז אני מוצא את נ´. אהבתי הראשונה. אהבה כ"כ תמימה וטהורה. כמובן שלא ידעתי אז מה זאת אהבה, אבל הרגשתי שאני רוצה להיות קרוב אליו, להיות החבר הכי טוב שלו. הוא היה בראש שלי כל הזמן ונסיתי להשיג את תשומת הלב שלו בכל דרך אפשרית. כל זה היה בכיתה ה´ ונמשך עד לכיתה ח´ כשהוא עזב את בית הספר שלמדנו בו. ואז אני מתחיל לתהות, האם אני מסוגל לאהוב מישהו כמו שאהבתי את נ´ ? אני לא מדבר על עוצמת האהבה, כמה שהיא היתה חזקה, אלא על הדרך שאהבתי. הדרך הטהורה הזאת. בלי לחשוב על דרכים לממש אותה, שזה לא יבוא בכלל בחשבון, אהבה ללא תנאים. אהבה של כיתה ה´. אחח.. כמה שאני מתגעגע לאהבה של כיתה ה´.

guy1974

New member
אולי ....

יש מצב שתיצור קשר עם נ´ דרך האתר? הרי יש שם אפשרות להשאיר הודעות ומסרים -הרי זה כל הרעיון של האתר ומי יודע....???

Revolution kid

New member
אז זהו ש..

יש פרט שהשמטתי. בכיתה ח´, לפני שנ´ עזב (ולכן נ´ הוא רק אות ראשונה) היו בנינו מספר פגישות בעלות אופי... איך נומר... מיני. תהיתי אם לשתף אתכם במידע זה, אבל הגעתי למסקנה שזה לא היה כ"כ רלוונטי. עכשיו שאתה כותב את זה זה כבר רלוונטי. אני מוכרח לציין שבתקופה הזאת הייתי ילד מאד מאד ביישן ולא אני הייתי זה שיזם את הפגישות (בעלות המספר הדו מספרי) או את תוכנם. מאז נסיתי ליצור איתו קשר, באיסיקיו או משהו, דברנו קצת והוא נעלם, נסיתי ליצור איתו קשר גם ב"חבר´ה", אבל לפי דעתי העובדה שאני הומו חייבה אותו לשאול את עצמו את השאלה האם הוא הומו. כנראה הוא לא מסוגל להתמודד עם זה וזאת הסיבה שהוא נעלם.. -חבל-

guy1974

New member
כמו שאומרים...פרט קטן וחשוב ../images/Emo13.gif

כמו שאתה אומר: "לפי דעתי העובדה שאני הומו חייבה אותו לשאול את עצמו את השאלה האם הוא הומו. כנראה הוא לא מסוגל להתמודד עם זה וזאת הסיבה שהוא נעלם" הרי אני מאמין שכולנו היינו בסיטואציה הזו בנקודה זו או אחרת שאנחנו לא רוצים להיות בקשר עם מישהו שיודעים שהוא הומו כדיי שלא יעשו 1+1 ויגיעו אלינו, אבל אולי אם תגיע אליו בדרך עקיפה לא בתור אביב הוא יפתח בפניך את "תיבת הפנדורה" שלו - סתם מחשבה..... שיהיה אחלה יום...

Revolution kid

New member
תראה.

זה שהוא הומו זה די ברור, לא יכול להיות שהיו בנינו כ"כ הרבה פגישות (שהוא יזם) בלי שהוא יהיה אחת ממנו. לפי דעתי יש פה משהו יותר עמוק מ"מה שאנשים יחשבו" יש פה שאלה של התמודדות עצמית שכרגע (ואולי אף פעם לא) הוא לא בשל להתמודד איתה. אני לא חושב שיש לו את ההשלמה עצמאית הבסיסית עם נטיותיו המניות ולכן, באופן אוטומתית המוח שלו מכריח אותו להתחמק מזה כדי שהוא לא יצטרך להתמודד עם השאלה ולתת תשובות לעצמו.

guy1974

New member
לא מחייב...

אני מסכים איתך מצד אחד שיש סבירות גבוהה מאוד שנ´ הוא הומו אבל יכול מאוד להיות שגם לא - בכל זאת כל זה היה בכיתה ה´ שזה גיל 10 בערך ובגיל כזה אנחנו מנסים הרבה דברים אז good knows... (אלא אם כן השמטת עוד פרטים
) ובנוסף, אחת מההתמודדויות העצמיות הכי רציניות היא החברה וגם אם לא באופן ישיר, קשה להגיע להחלטה עצמית בלי לחשוב על החברה ועל הסובב אותך ויש לזה משקל כבד מאוד לפי דעתי בדרך להכרה עצמית (מה אנשים יגידו, מה ההורים יחשבו, את מי אני יאכזב, מי יקבל אותי ומי לא ועוד... - לצערנו).

Revolution kid

New member
כן, אתה צודק..

לחברה יש חלק גדול בתהליך. אבל נ´ אכן הומו, הייתי מאוהב בו מכיתה ה´ עד ח´, והנסיון המיני היה הח´

למעלה