לילה .......

רינת5555

New member
לילה .......

היי , בני בן שנתיים ותשעה חודשים , כל ערב אחרי הארוחה והמקלחת הוא נכנס למיטה ואנחנו מקריאים לו סיפור ובתום הסיפור הוא לא מוכן שנעזוב את החדר הוא מבקש שנרדים אותו מה שיכול להמשך גם חצי שעה עד שירדם ! יש לציין שמהיום שנולד יש לנו איתו בעיות שינה שקשה לו להירדם או התעוררות באמצע הלילה ובנוסף מבקש בקבוק עם תחליף חלב , אנו מנסים להניע אותו משתיית בקבוק באמצע הלילה אך לא מצליחים מכיוון שלא מוותר ובוכה (אנו מפחדים שיעיר את אחותו בת שנה שישנה איתו באותו החדר). בבוקר כשאני מעירה אותו לגן מאוד מאוד מאוד קשה לו להתעורר... הוא נרדם בערך 20:00 ,20:30 ואני מעירה אותו ב 7:30 בני סובל מאטופיק דרמטיטיס(אסטמה של העור ) מאז שנולד ,רוב ההפרעות שינה שלו כשמתעורר הם מגירודים של העור . אשמח אם תוכלי לעזור לי בפתרון הבעיה??? זה מעיק עלינו לשבת איתו כל ערב בחדר.... תודה מראש רינת .

mirya

New member
די ברור מי מנהל סיטואציות בבית....לשם שינוי,

נסו להתחיל משינוי טרמינולוגיה.. במקום "לא מצליחים"=בוחרים לוותר לו. במקום "מנסים להניע"=ניסינו מספר דרכים שלא עבדו.. אח"כ אפשר להמשיך... בהצלחה.

טיפ טיפונת חולקת עליך../images/Emo8.gif

וגם מסכימה - בנוגע לשינוי הטרמינולוגיה, אכן עצה טובה שיש לאמץ. בנוגע לניהול הסיטואציה בבית - בל נשכח שהילד סובל מאטופיק דרמטיטיס, תופעה מציקה ולא נעימה בכלל שמאד מפריעה לשינה ותהליכי הירדמות. אני מניחה שההורים כבר היו אצל רופאי עור וקיבלו כל עזרה רפואית? אם לא, נסו לבדוק איך אפשר להקל עליו את הגירוד, לפני שמגיעים לאבחנה של בעית התנהגות - זה חשוב מאד. אם הילד נרדם בסביבות 20:30, נראה שהשעה מתאימה באופן עקרוני, אך איכות השינה שלו גרועה.

mirya

New member
מכירה את התופעה- קשה להאמין כמה היא מטריפה!..

עם זאת, איבחון ואימון עצמי בסיטואציות בעייתיות ע"י ההורים, יכול, לדעתי, להקל קצת על מה שקורה בינם לבין הילד, בכל הקשור לנהלי השכבה, ויעדים אחרים כיוצ`ב.

למעלה