לילה!!!!

לילה!!!!

חיפשתי עבודה הרבה זמן ועד שמצאתי עבודה כסדרנית בסופרים אמרו לי שאני לא מתאימה וללכת ביקשתי עוד הזמנות והנמהל לא נתן לי :( אפילו שאמרתי לו שלקח לי הרבה זמן עד שמצאתי עבודה

קודם כל,

את לא צריכה לציין בפני מעסיק חדש שלקח לך זמן למצוא עבודה. את צריכה לבוא עם ביטחון עצמי ועם גישה שאם הוא לא יקבל אותך כאן, אז יקבלו אותך במקום אחר. לתת לו הרגשה שהוא צריך אותך ולא את אותו...

זה טיפ לפעם הבאה.

ובקשר לזה שזה נגמר ככה במקום הזה, לא נורא. יש עוד הרבה מקומות עבודה אלטרנטיביים ואני בטוחה שתמצאי. בהצלחה!

אולי לא מתאימה לך עבודה מהסוג הזה

והוא רואה את זה(זה חלק מתפקידו).
אל תקחי ללב. תחפשי עבודה שיותר מתאימה לך.
בטוח שיש כאלו.

תבדקי לעומק אם את מתאימה להיות במכירות, יחסי אנוש, מאחורי הקלעים במפעל כלשהו, או כל נושא אחר שעולה לך לראש.
בסופו של דבר תמצאי מה שמתאים לך.תגישי קורות חיים, ומאמינה שהכל יראה אחרת.

faland

New member
רגע את בת 28 ומעולם לא הייתה לך עבודה?

אם כן הייתה לך אוליי כדיי שתחפשי בתחום שיש לך בו ניסיון?

Purple Mushroom

New member
אני גם הייתי במצב דומה בגיל 28.

ובגיל כמעט 28 מצאתי עבודה יחסית קבועה. (החזקתי בה מעמד כשנה ורבע, והשתדרגתי לעבודה טובה יותר בגיל 29).
תוספת הכנסה של כמה מאות שקלים, במקרה הטוב יותר מאלף, ותוך 5 חודשים ביולי 2004, עשיתי קאמבק מטורף לפורום. (היו אנשים שכינוי אותי מטורף, היה מטורף אחד לפחות שקרא לי כך).

Purple Mushroom

New member
שלום לך

אני כיום בן 18 כפול 2, או בן עשרים פלוס שש עשרה.
כמעט אף פעם לא מצאתי עבודה ממש בכוחות עצמי.
נפגעתי נפשית בצבא בגיל 18 וחצי,
ובגיל כמעט 28, בוולנטיין דיי 2004, מצאו לי עבודה מיוחדת, בעמותת מלר"ז, בפרוייקט שנקרא "ביניינים ירוקים לקהילה" פרוייקט של עובדים בעלי צרכים מיוחדים. גרתי בהוסטל של עמותת אנוש,
ועבדתי שם כשנה ורבע, מפברואר 2004, עד תחילת מאי 2005. בעיקרון העבודה היא סחיבת טונות של פסולת משרדית. נכנסים למשרדים, ומרוקנים פחי מחזור של ניירות בעיקר, (גם ראשי דיו וטונרים).
וזהו.
אחרי זה עבדתי בעוד המון עבודות ...
מנסה לצרף את קורות החיים שלי גם :)

למעלה