לילות ללא שינה

• פותח הנושא mazad
  • פורסם בתאריך

mazad

New member
לילות ללא שינה../images/Emo35.gif

שלום לך יש לי בן מקסים בן 9 חודשים, מאז שהוא נולד הוא לא ישן לילה אחד רצוף לילה טוב זה לילה שהוא מתעורר פעמיים, הוא יכול להתעורר כל שעה ובלילות קשים אפילו כל 1/2 שעה. יש לילות שהתעוררויות מלוות בצעקות וצרחות שכנראה נובעות מכאבי שיניים, אבל גם לפני תקופת "השיניים" הוא תמיד היה מתעורר. יש לציין שהוא לא מתעורר מתוך רעב ובד"כ נרדם אחרי שמחזירים לא את המוצץ אגב הוא נרדם תמיד על הידיים, ממש לא מסוגל להרדם לבד. במשך היום הוא יכול לישון 3 שעות רצוף, ללא שום התעוררות. האם תופעה כזו מעידה על בעיה ואם כן איזה טיפול ניתן לעשות בתודה מראש מ.

מתי, בוקר טוב ותודה שבאת

באופן כללי הומיאופתיה מסוגלת להביא לשינוים רצויים, אך תמיד הענין הוא אישי ולכן הדבר הנכון ביותר הוא פשוט להגיע להומיאופת קלאסי, בפגישה כבר יתבררו כל הפרטים שההומיאופת זקוק להם על מנת לבחור את הרמדי (התרופה ההומיאופתית) הכי מתאימה לבנך. אם תרצי שלחי לי מסר אישי כדי שאוכל לדעת מעט יותר. שיהיה המשך יום קסום

יפה עירית

אני עצמי כמובן שטיפלתי בבעיות שינה כאלה בין אם היו התלונה העיקרית או הנילוות לכל התמונה. אבל עכשיו אני נזכר בסיפור אחד מלפני כמה שנים טובות. הגיעה אלי אם עם תינוקה בן מספר חודשים, מיום שנולד לא ישן יותר מ 30 - 45 דקות. איני זוכר את כל הפרטים אבל הסיפור המרכזי של אמצע ההריון היה שבאישון הלילה באו לבשר לה שבעלה עבר תאונת דרכים ונשרף עם הרכב (מבשרי השחר, לא? ). תגובתה היתה הלם מוחלט. היא לא היתה מסוגלת לזוז ממקומה ולא לדבר ולא לבכות. היא בעצם לא הרגישה כלום. וכך זה נמשך עד שהגיעו. זה היה הפרט היחיד בכל הסיפור הנורא הזה. נתתי לשניהם OPIUM בפוטנס 10M (כלומר עשרת אלפים פעם דילולים וניעורים ביחס של 1/99). התגובה המיידית הייתה שהתינוק נרדם מיד והמשיך בשנתו משך מספר שעות. תגובתה המיידית היתה שהכל שב ועלה בחזרה אלא שהפעם הכאב פרץ החוצה והבכי שבכתה היה המר שידעה בחייה. בימים שאחר כך התאוששה במהירות, והתינוק עצמו? ישן כמו תינוק. זה היה מדהים. מאז לא שמעתי יותר עליה או ממנה. כנראה שהכל הסתדר.

אני לא מבין

יש לנו, לכולנו סיפורי ריפוי מדהימים ומופלאים, אני לא מבין איך משחררים בשם הנאורות המדעית משהו כל כך חשוך ( הכוונה כמובן למאמר הנאצה המזכיר במשהו את הפרוטוקולים של בני ציון שפרסם לנצט = לנאץ את ). מה הם חושבים שאלפי הומיאופתים ומאות אלפי מטופלים בכל רחבי הגלובוס משך 200 שנה, התאחדו לצורך רקימת מזימה אחת ארוכה ומתוכננת היטב להשתלט על כיסם של אנשים תמימים? איזה טימטום, איזה חושך. בכל אופן אשמח מאוד שנמשיך לגלות. תודה עירית

riki72

New member
ולכן אני ממליצה על ההומיאופתיה בחום

בגלל אותם מקרים כאלו. כדי שאנשים יבינו שזה קורה..... אבל יש כאלה שחושבים שזה קסם...ואם לא עכשו ...אז "זה שטויות "הם אומרים צריך סבלנות וזמן. וזה קורה..... כל טוב עירית

למעלה