לילו מהר תמחקי את ההודעה בפורום סרט

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
לילו מהר תמחקי את ההודעה בפורום סרט

...ים רשמתי שם מה זה ה21 הזה ולפי מה שהבנתי אנחנו מעדיפים לשמור על האפלוליות הבריאה של ה21 הזה תפרצי ל"סרטים" :) אגב אנשים אתם חושבים שאנחנו צריכים לשמור על שמות אינטרנטים (אייסי, לילו, סטורם...) או שזה כבר מוגזם מדי ? my name is not thomas anderson my name is NEO

leeloo

New member
אבל אני לא יודעת מה השם של סטורם...

ומה עם צ´וט? היא בסדר נכון? ניתן לה, היא חמודה ומצחיקה... אני מיד ניגשת למחיקה... חי חי... מחיקה...:)

Chot

New member
את בכלל שוקלת את זה?

אני פה הבובה בובה! זהו!

חזיר בר

New member
אנחנו לא בפורום סרטים

ופה אין את גולדי סאן שלך שתחנוק אותי - מה העניין הזה עם הבובה בובית וכל מילה אחרת עם הרבה בתים ואיזה ת´ מסיימת. אני יודע שיש כמה ילדים בגן שאמהות שלהם קוראות להם ככה,אבל חוץ מזה...

Chot

New member
מה? איזו ת´?

אני מעולם לא אמרתי בובית! ומה אני אגיד במקום זה? שקדיה??

חזיר בר

New member
אוקי

אני לא יודע בקשר לזה,אבל אם כן,אני דורש שאני לא אהיה חזיר בר,זה שאני תקוע עם זה כל הזמן זה לא אומר שאני חייב להשאר עם זה גם עכשיו

leeloo

New member
אני קוראת לך או חזירון או דקל...

לפי המצב רוח :). אתה מאשר לי?

חזיר בר

New member
המממ

תמיד עדיף דקל,ככה זה יותר מגע אישי,ככה מרגישים פחות את הניכור המחשבי שעוטף את כולנו פה., בסדר,ליאת? אבל,לפי המצב רוח שלך.

leeloo

New member
למה אתה מפחיד אותי ככה?!

כמו סרט אימה כזה- "בסדר? ליאת...." טה טה טה טה! אההההההההה! אם אתה מעדיף, אני אקרא לך דקל. אבל חזירון זה כל-כך מתוק, ואני מרגישה יותר קרבה כשאני אומרת חזירון מאשר דקל. כי דקל זה כזה חיצוני, לא יודעת למה, וחזירון זה פנימי, כי אתה בחרת את זה, זה האישיות שלך (נגיד ש..) וזה משהו שלך.. ודקל זה משהו שיש לך כל החיים, שההורים שלך העניקו לך, בלי לדעת מה יצא מאותו תינוק חמוד וקטן בשם "דקל".. אמ איי רייט?

IC4

New member
זה היה הרעיון של מה שאני אמרתי !

my name is neo :) אנחנו בוחרים לעצמנו את מה שאנחנו רוצים להיות do u believe in fate? no why not i dont like the idea that im not in control of my life וואי כשחושבים על זה מטריקס זה ממש סרט מעודד ומרומם רוח !

Chot

New member
ב-ד-י-ו-ק-!

ובכל בזכות המגפיים היפיפים שיש לניאו שמה. אייל סיי! זה סרט מעוד כיפי ומרומם רוח, ולא כזה מדכא וברוח הפוסט מודרניזם וכל החרא הזה שהמורה שלי שלתרבות ישראל מנסה להחדיר לנו "אין מעלינו דור, יש ואקום!", אני כותבת נמרצות כשמלות העידוד שלה מהדהדות בקרקפתי.

למעלה