לילך המון תודה , קבלתי 2 קבצים הולכת להתענג ולחקור אותם.
P psa New member 18/9/02 #1 לילך המון תודה , קבלתי 2 קבצים ../images/Emo140.gif הולכת להתענג ולחקור אותם.
L lilachh New member 18/9/02 #2 פסא - שמחתי לעזור ../images/Emo140.gif אשמח לשמוע אם זה באמת יכול לעזור במשהו...
P psa New member 18/9/02 #3 לילך , קליפארטים תמיד עוזרים .אם זה לאומנות שימושית או גרפיקה ממוחשבת . על כן שוב תודה.
L lilachh New member 19/9/02 #4 האמת עכשיו כשאת אומרת... ../images/Emo62.gif אני נזכרת שיש לי המון דיסקים עם גיבויים וחומר מתקופת הלימודים שלי שמתחבאים אי שם באחת המגירות ושם אמורים להיות מאות תמונות ואני מניחה שגם איורים - שווה בדיקה בסוף השבוע הקרוב....אם תרצי אדווח לך מה מצאתי
האמת עכשיו כשאת אומרת... ../images/Emo62.gif אני נזכרת שיש לי המון דיסקים עם גיבויים וחומר מתקופת הלימודים שלי שמתחבאים אי שם באחת המגירות ושם אמורים להיות מאות תמונות ואני מניחה שגם איורים - שווה בדיקה בסוף השבוע הקרוב....אם תרצי אדווח לך מה מצאתי
P psa New member 19/9/02 #5 היי לילך , המון תודה תמיד תמיד נחמד עוד תמונות. אם תצטרכי/ו ויש לי אשמח גם לעזור . רק בזמנך החופשי. מ ק פי
היי לילך , המון תודה תמיד תמיד נחמד עוד תמונות. אם תצטרכי/ו ויש לי אשמח גם לעזור . רק בזמנך החופשי. מ ק פי