לילך 1003 חילקתי את הדברים למישפחות

שוקולתה

New member
לילך 1003 חילקתי את הדברים למישפחות

תודה רבה רבה לך איך המישפחה מרובת ילדים שמחה מאוד . אז יצא שהמישפחה הזאת קיבלה דברים מצויינים במצב מצויין המצעים ושמיכות וכיסוי מיטה זוגית אז בזמן כל זה בא למישפחה לאט לאט הם מיסתדרים ויש קצאת הרגשה של בית . . וצריפינה תודה רבה לך על הכל גם חילקתי ואת הקומקום חשמלי העברתי למישפחה אחרת כי האימא כבר הביאו לה . תודה לכם מאוד מאוד אנשים יקרים

שוקולתה

New member
אני מחפשת בבקשה

מישחקים לגו גדולים גדולים למוסד לבוגרים אולי קלפים מישחקים פלסטלינה או בר בצק מה שיכול להתאים כמו ריפוי . צבעים טושים כל מה שאתם שחושבים שיכול להתאים לריפוי ועיסוק חולים סופנים עדיין מבקשת סירים מחבט במצב מצויין וצלחות עדיין מחפשת חסר עוד טרננגים גדולים גדולים אקסטרה אקסטרה לארג' .מה שקיבלתי זה אקסטרה לארג' והעברתי העלאה . לאיש אחד מבוגר בשכונה שלנו בודד שאין לו .השכנה שלי ביקשה ממני שנידאג לו . וחולצות גם גדולים . למי יש מיכנסיים פוטרים גם לאישה מידות 46 אישה בודדה שמידי פעם מבקשת גם אוכל ממני או כלים לבית קערות אולי ניתן מפלסטיק שלא יהיה כבד להרים . גם לאישה הזאת חילקתי חלק מכיסוי מיטה למיטה זוגית .ומצעים . למי יש אוכל מוכן כמו קוסקוס או ספגטי בקופסאות שימורים טונה ככה שיהיה להם מה לאכול לילדים בבית חולים שישנים שם לילות וימים .וזה קשה מאוד מאוד לדאוג להם להכל .כסף סיגריות .נעלי בית הם מבקשים מאחי שגם אין לו .ומה הילדים יודעים מי מי הם יבקשו עם לא מהמישפחה הקרובה .כי הם לא לוקחים מאנשים אחרים . למישהו יש נעלי בית מידה או נעליים מידה 47 לאחי שיהיו נוחות לא כבדות כי הוא לא יכול ללכת בכלל . שום נעל גדולה הוא לא יכול בגלל נפיחות ברגליים בצקות .אבל עם יתנו לי אני יגיד שאני קניתי או של בעלי האם בסדר מיצידכם מה אתם אומרים כי אצלנו הבושה נורא והיום .והולך להם הרבה הרבה כסף על אחי לאישפוז להיות שם לאוכל לדאוג כל הזמן לאוכל טרננגים הם קנו לו כמה חליפות בגלל ריבוי ההחלפות . כן הם לא מסכימים לקחת אפילו אוכל מיתבישים .אז כשאני מביאה להם כן ליפעמים מידי פעם .אני לקחתי להם אוכל מי פה ממרכז מוכן כשאני נוסעת כדי שיהיה להם .נורא והיום כשאין כסף כולכך הרבה כסף הולך להם .

למעלה