לילך1 - כמובטח

av_i_va

New member
לילך1 - כמובטח../images/Emo140.gif

מתנצלת מראש על איכות התמונות, אבל תראי לפחות את העקרון. להכנת החלק הפנימי. זה שבו את מדביקה את הפרחים: משתמשיפ בקרטון עבה. את מודדת את החלק הפנימי של המסגרת. המידה שתקבלי יהיה גדול הבסיס. הדפנות, יהיו בהתאם לעומק שאת רוצה ליצור. בתמונות שאת רואה כאן, העומק הוא 3.5 ס"מ, הבסיס 8X8 ס"מ. מכינים פריסה בהתאם למידות, כמו שמכינים פריסה לקופסא. (אם יש צורך, אצרף שרטוט) מחברים את הפינות עם סרט TESSA לבן את הקופסא שהתקבלה מדביקים לתוך המסגרת עם דבק UHU. את הפרחים מדביקים על הבסיס, בעזרת דבק חם. בהצלחה.

av_i_va

New member
כאמור....

אפשר גם פרחים מסוג אחר. כאן תראי פרחי שמש מיובשים מודבקים על רקע קטיפה בורדו.

לילך1

New member
תודה !!!!

אביבה תודה רבה שזכרת !!!!! הסבר נהדר ... יש לי כבר כל כך הרבה פרוייקטים שאני לא יודעת ממה להתחיל אני שומרת לי ברשותך את זכות הנידנוד וכשאני אגיע לעבודה הזו אני אשתמש בזכות ..בטח יהיו לי מליון שאלות ושוב המון תודה !!!!

av_i_va

New member
מה דעתך../images/Emo35.gif

להתחיל ביצירת החודש? אגב.... התקבלה החלטה? הולכים על מסגרת? ואם כן - כמה מותר להכין????

לילך1

New member
כן ..

אני חושבת שזה הוסכם על כולם יצירת החודש מסגרות לדעתי אפשר להכין כמה שרוצים השאלה היא האים אפשר להציג דוגמאות שכבר עשיתי ... בכל זאת אין לי עדיין הרבה עבודות ...ולוקח לי זמן כל עבודה

לילך1

New member
מקסים !!!!

אביבה תודה שזכרת !!!!! יש לי כבר כל כך הרבה פרוייקטים לעשות אני לא יודעת ממה להתחיל !!!!! העתקתי לי את ההסבר שלך המון המון תודה !!!! כשאני אתחיל את הפרוייקט בטח יהיו לי מלא שאלות ..אז ברשותך אני שומרת לי את זכות הנידנוד
ושוב המון תודה

zava

New member
פריסת קופסה

אשמח מאוד אם תעלי את שרטוט פריסת הקופסה. תודה זהבה.

av_i_va

New member
על רגל אחת...

רק על מנת לתת מושג. כמובן שהמידות חייבות להיות מדוייקות והשרטוט עושי עם סרגל... בהצלחה

../images/Emo20.gif ורדים כאלה משיגים

בכל חנות ליצירה ואפילו אפשר לקנות זר כזה (שיש לורדים אפילו ריח) בחנויות כיתן, גולף & קו, קוסמוס והמקור נמצא במושב כרם מהרל ליד זיכרון. בהצלחה רבה. סאני.

ayelet i

New member
וואלה - לא חשבתי על הזרים המוכנים..

תודה! דוקא בחנויות יצירה בסביבה שלי אין...

אביבוש - שאלה ../images/Emo35.gif

האם קונים מסגרת רגילה עם זכוכית או בלי? ואם המסגרת היא רגילה אז איך מחברים אותה למסגרת + הזכוכית? יש לי ממסגרת למראה מוכנה. אשמח להשתתף החודש. סאני.

av_i_va

New member
היי סאני ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

כשקונים מסגרת עם זכוכית, יש לבקש מהזגג שיחתוך את הזכוכית במידת המסגרת מינוס עובי הקרטון בו תשתמשי ליצירת הקופסא. התהליך הוא אותו תהליך בדיוק, רק שמקבעים תחילה את הזכוכית. קחי בחשבון שלא ניתן יהיה לנקות את הזכוכית מבפנים לאחר שהדבקת את הקפסא עם הפרחים. זה מהווה בעיה לא קטנה, מפני שיש התפוררות מסויימת הפרחים, וכמו דוקא להכעיס
זה נדבק תמיד במקום הכי בולט. בהצלחה רבה ונשמח מאוד לראות תמונות.

יש מסגרות שנקראות "מסגרת טלויזיה"

זאת מסגרת שיש לה עומק מסויים עד הזכוכית. יש מסגרות כאלו עם תחתית ואז הזכוכית מתחברת מלמעלה עם קליפסים יפים כאלו ויש מסגרות בלי תחתית שבהם לא רואים את החיבור של הזכוכית, ואז את מכינה תחתית או מדיקט או מקרטון עבה, צובעת, מדביקה וזהו

av_i_va

New member
הצרה היחידה

עם מסגרות הטלויזיה - שהן לא מספיק עמוקות לעבודה עם פרחים.

יש בכמה מידות ובכמה עומקים

ואפשר לבקש שיעשו אחת בגדלים מיוחדים אני הכנסתי לאחת כזאת תפוז (מפלסטיק)

למה לא להכין מסגרת טלוויזיה?!..

1.חותכים מסגרת מקרטון או מעץ..צובעים/מצפים בנייר.. 2.מדביקים מאחורה זכוכית.. 3.צובעים פנים קופסא מתאימה ומדביקים בפנים את הפרחים..ומדביקים על הזכוכית.. כמובן כדי שפנים הקופסא יהיה יפה..אפשר לצפות בנייר שיהיה חלק.. זה הרעיון הכללי.. מצורף תרשים..מקווה שזה ברור..אם לא..אני פה..

אפשר להכין

אבל אני מעדיפה שהדפנות של המסגרת יהיו מעץ לכל הרוחב ואז משתמשים במשטח ולא בקופסה כי המסגרת כבר מהווה קופסה. וככה לא רואים את הקרטון מהצדדים. בכל מקרה, המסגרות האלו לא יקרות ואם עושים הרבה תמונות כאלו הרבה יותר נוח להשתמש במוכנות.

למעלה