ליל הבלוז

קיי ריס

New member
ליל הבלוז ../images/Emo13.gif

איייי 1 2 1 2 פא פא ....עובד? הוא עלה על הבמה בודק את המיקרופון סימן לחבר'ה מאחור ליל הבלוז נכנס ראשון הוא מזמר סיפור - בידי בא בא בו בים מיתרי קולו נקרעים וזועקים איש מבוגר עם קול מחוספס חום גופו עולה כשמעוות את הפנים הוא מזמר ומספר - טונון טון טון טיטי גיטרת הבאס כמו חבר אמיתי מאשרת הכל בצליל עמוק ואיכותי הפסנתר מגיב טיני טי טי טיני טים נגיעות קטנות וגבוהות מאמתות סיפור על תווים הסקסופון נכנס ומדגיש כל אימרה פי פי פו פו פי פההההה כל משפט ומשפט מלווה בצרחה גיטרה חשמלית מתערבת לא נשארת בצד ואאא וא ואו ואו ואאאאא יש לה את זמנה עם סולו מיוחד מהמיקרופון מתרחק הוא לקח את זה אישית הוא מכניס יד לכיס ני ני נא נא ני ני נא נינוני ומתחיל לבכות על צליליי המפוחית ליל הבלוז זורם ומספר את סיפורו אני יושב עם חיוך ומקשיב אני כאן איתו

koryz

New member
אהבתי

במיוחד את הסוף האופטימי הרבה ניגודים - גיטרת הבס עם הקול העמוק מול הפסנתר "נגינות קטנות וגבוהות" סקספון מול "צרחת" גיטרה - האנשה, שראיתי בקריאה שניה, מהשלב שבו הגיטרה הופכת להיות מידיד טוב לכחלק ממנו. נגינה במפוחית כבכי.. סוג של התמזגות רוחנית אני מניחה או אולי הדרך שלו לתקשר (ואתה מוזמן לתקן זו אחרי הכל רק פרשנות שלי) במיוחד אהבתי את הניגוד בשורה האחרונה שאתה יושב איתו ומחייך כאשר הוא בוכה. מי יתן ולכל אחד יהיה אדם כזה שיוכל לחייך לידו בזמנים הקשים.

קיי ריס

New member
תודה :)

אין לי מה לתקן וגם לא צריך..........קראת את מה שכתבתי וראית מה שעינייך רואות עצבות ובכי זה תקווה לחייך לאדם שיש בו תקווה זה הדבר הכי מקסים שאפשר. תודה על התגובה :) מעריך.........

למעלה