ליל המסיכות: תחיית המתים...

koya1

New member
ליל המסיכות: תחיית המתים...

ראיתי כרגע את הסרט ביס 2... הסרט הפחיד לי ת'צורה... כמעט כל הסרט רעדתי... מוקר... אבל רעדתי! חחחח... אני ממש ממליץ על הסרט... הוא מספר על 6 סטודנטים שנבחרים להופיע בסדרת ריאליטי חדשה שתשודר באינטרנט ובה הם צריכים לחקור את הבית של מייקל... מסתבר שמייקל גר 20 שנה מתחת לבית שלו מבלי שאף אחד יידע והסטודנטים מוצאים את עצמם מתי אחד אחרי השני... מאוד מומלץ!

ראיתי אותו עכשיוווווו ../images/Emo5.gif

יש לי בית 3 קומות ואני רועד מפחדדדדדדדדדדדד אין מייקל מיירס זה הרוצח הכי מפחיד שהיה עד עכשיוווו

koya1

New member
אין ספק...

הייתי בטוח שזה יהיה סתם סורט חובבני של סטודנטים או משו כי חשבתי שכבר נגמרו הסרטים של ליל המסיכות אחרי "20 שנה אחרי"... אם לא היה לי מג ביום ראשון במתמטיקה הייתי עושה ביום שישי מרתון של כל הסרטים של ליל המסיכות לבד כי אין לי חברים שאוהבים סרטים כאלה...

skitel

New member
אתם רציניים כולכם?

ראיתי את הסרט לבד, בלילה, ולא הפסקתי לצחוק. סרט ממש לא מפחיד אבל זו רק דעתי

אני פשוט מפחד ממיקל מיירס הזה

הסרט עצמו באמת לא כזה מפחיד אבל הרוצח הזה תמיד הפחיד אותי ככה הסרט קורעעעעע אהבתי שמייקל רצח את הג'ינג'ית.. ההיא שהוא שיפד לסורגים במאורה שלו ואחרי הרצח הראו את החבר'ה מהמסיבה וכולם התפוצצו מצחוק וירדו על זה שזה כ"כ מזוייף וכאלה ואז ההוא עושה "היא נרצחה באמת" וכולם התחילו לצחוק עליו... חח גם אהבתי את הקטע שההיא שמתכתבת עם ההוא הייתה איתו בקשר הוא אמר לה כל הזמן איפה מיקל... זה היה מגניב חח

skitel

New member
כה...

הקטע היחיד שאהבתי זה שהיא מתכתבת עם ההוא זה היה ממש מותח!

koya1

New member
לדעתי הוא היה מפחיד...

ובד"כ סרטי אימה ממש ממש לא מפחידים אותי...

koya1

New member
אגב...

תודה... את הראשונה שסופסוף מתייחסת אליי כבן ולא כבת!!!!!!!!!!

למעלה