בדר"כ אחת האופציות שלי היא עוף בתנור, אבל אחרי מקרר זה כבר פחות מוצלח לטעמי, רעיונות?
ח חנהפ Active member 9/3/21 #1 בדר"כ אחת האופציות שלי היא עוף בתנור, אבל אחרי מקרר זה כבר פחות מוצלח לטעמי, רעיונות?
ע עדיקים Active member 9/3/21 #2 אולי לא עוף בתנור אלא עוף מבושל ברוטב כמו שכתבתי שהכנתי בשישי לקידוש האחרון או קציצות בשר שלטעמי טעימות יותר אחרי לילה במקרר.
אולי לא עוף בתנור אלא עוף מבושל ברוטב כמו שכתבתי שהכנתי בשישי לקידוש האחרון או קציצות בשר שלטעמי טעימות יותר אחרי לילה במקרר.
ח חנהפ Active member 9/3/21 #4 נכתב ע"י עדיקים: אולי לא עוף בתנור אלא עוף מבושל ברוטב כמו שכתבתי שהכנתי בשישי לקידוש האחרון או קציצות בשר שלטעמי טעימות יותר אחרי לילה במקרר. לחץ כדי להרחיב... אולי באמת, עוף ביין... קציצות יהיו עם כרישה כמו שאוהבים, אבל לא לליל הסדר
נכתב ע"י עדיקים: אולי לא עוף בתנור אלא עוף מבושל ברוטב כמו שכתבתי שהכנתי בשישי לקידוש האחרון או קציצות בשר שלטעמי טעימות יותר אחרי לילה במקרר. לחץ כדי להרחיב... אולי באמת, עוף ביין... קציצות יהיו עם כרישה כמו שאוהבים, אבל לא לליל הסדר
א אורני המקורית Active member 9/3/21 #3 אחד היתרונות של חג לעומת שבת, הוא שאפשר להכין מראש ולחמם מנות שיש להן רוטב.
M michalgad Active member 9/3/21 #5 מנות בשרים עם רוטב כמו בריסקט וכד׳ עוברות טוב חימום אחרי קירור במקרר
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 9/3/21 #6 אני חשבתי על בקר ביין, ירקות שורש- מוצאת שיום במקרר עושה לו טוב.