ליל מנוחה וחלומות פזית לכולם

ליל מנוחה וחלומות פזית לכולם../images/Emo13.gif

אני הולך לישון מוקדם הערב... מחר יש לי ככה... מ5:00 משמרת נהיגה עד 13:30 14:00 מדריך אחראי צהריים בחדר כושר... 19:00 שיעור ספינינג ראשון 20:00 השני.. ועל זה אומרת דודה שלי דודה רוז'יצ'קה: שאוני אמות לי מרוב שאוני עובדת... אוקצור מחר יש לי יום

Tami661

New member
לעומתי... שמחר זה יום הלייט שלי

רק פילאטיס בבוקר (מכשירים) וספינינג ב- 19:00 היום היה יום הספינינג בוקר, ספינינג ערב ועיצוב רצחני אח"כ... יום רביעי... שלוש ספינינג יום חמישי? חיזוק עם מדרגה בוקר, ספינינג ערב ועוד עיצוב דינאמי אח"כ... יום שישי?... יום שישי זה יום קצר אז אני דוחסת בו 4 שיעורים
אבל בכל מקרה, תגיד לדודה רוז'יצ'קה שלך שאם אני עדיין חיה, אז אתה עוד תקבור אותה

beeyourself

New member
אפרופו 3 שעות ספינינג....

ותמי, אם יורשה לי, אני חושבת שיש לך עוד קצת זמן פנוי פה ושם ואני שוקלת להריץ אותך לראשות הממשלה בבחירות הקרובות... מפלגת "ממש ממש קדימה" אולי
בצבע כתום כמובן
אז האם יש מכם מישהו שנוהג לדווש טריפל? כלומר 3 שעות ברצף? וגם לדאבליסטים - מה השיטה הטובה ביותר לעשות דאבל/טריפל ולא למות באמצע/אח"כ? כי אני בטוח עושה את זה בצורה הכי לא נכונה אז עיצות יתקבלו בברכה

למה את מתכוונת כשאת אומרת

שאת עושה את זה בצורה הכי לא נכונה? מבחינת התזונה באותו יום? מבחינת הדווש? מבחינת תזונה כמובן שארוחה טובה(פחמימות,חלבונים) באותו יום,פרי\חטיף אנרגיה שעתיים לפני,חטיף אנרגיה בין השיעורים וארוחה אחרי יעזרו מאוד לא למות באמצע\אח"כ. מבחינת דיווש כמובן שהכי חשוב זה קודם כל לבוא עם הרבה אנרגיות,ליהנות מכל רגע ולהתנתק מכל מה שגשמי-אם יש את זה כל השאר כבר לא חשוב.אם בכל זאת הראש לא התנתק מהגוף אז פשוט להקשיב לגוף ולהתנהג בהתאם. אני משתדל לפחות פעמיים בשבוע לעשות דאבלים.ביום ראשון כמעט התפתיתי לעשות טריפל אבל אחרי שעתיים עם מדריכים שנתנו אימון סיבולת לא קל ויתרתי על הרעיון.

beeyourself

New member
לא ../images/Emo178.gif דווקא ../images/Emo99.gif

השאלה עלתה בעקבות הרצון שלי אחרי הדאבל להמשיך הלאה כי הדאבל עושה חשק לעוד ועוד ועוד
אני רק חוששת לעשות נזקים... אם לחדד יותר את השאלה: מה נהוג לעשות? לנוח בין השעה הראשונה לשניה? לרדת מהאופניים? לאכול משהו? נו ג'וק אולי נעשה בהזדמנות איזה טריפל ביחד?

הדאבל באמת עושה חשק לעוד ועוד

וזה אפשרי בהחלט (תשאלי את חליל) אבל לדעתי ההנאה לא שווה את פוטנציאל הנזק שאימון בעצימות כזו למשך שלוש שעות יכול לגרום-שריפת רקמת שריר וכו'. לעשות אימון אחד בבוקר ולעשות דאבל בערב זה כבר יותר הגיוני ומאפשר לגוף להתאושש ולאגור כוחות. באירועים מיוחדים-מרתונים וכו' אפשר לעשות טריפל כי כמו שתמי אמרה העצימות היא פחות גבוהה אבל גם ככה רוב המרתונים הם בני שעתיים,שעתיים וחצי. לגבי המנוחה בין השעה הראשונה לשניה-באימונים של יום ראשון אני לא נח אבל מכין מראש חטיף אנרגיה ובזמן שאנשים נכנסים לשעה השניה אני אוכל אותו וממשיך לדווש.באימון של יום רביעי(אימון+XT) יש איזה 10 דקות הפסקה אז אני יורד מהאופניים,מנשנש חטיף אנרגיה מטל או טלי
ואז חוזרים לדווש בטירוף שלנו. אז מתי נעשה דאבל ביחד?

Tami661

New member
דאבלים, טריפלים ושאר ירקות../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif

טריפלים עשיתי אולי שלוש עד ארבע פעמים במהלך כל שנות הדיווש האינטנסיבי שלי. לא ששלושה שיעורים ביום זה נדיר עבורי אלא שאיני נוהגת לחבר אותם אלא אחד בבוקר ושניים בערב עם הפסקונת של כעשר דקות ביניהם. למה? כי אני נהנית מהאימונים הללו ויש לי רצון ותכניות להנות מהם עוד המון זמן... אני לא מתאמנת לקראת תחרות וגם לא מנסה להתאבד בשיטה מקורית
הפעמים שבהם עשיתי את הטריפל היו במסגרת הפניניגים למינהם ומכיוון שכך גם לא היו בעצימות קטלנית. באשר לדאבלים
- בהחלט אוהבת! לפחות פעם בשבוע כאשר אם היה תלוי בי הייתי עושה גם שלוש פעמים בשבוע (רק שגם ככה כמה אנשים גדולים בחלוק לבן אורבים לי, לא רוצה איתם בלאגנים
). השיטה שלי? אם אפשר לגנוב מקלחת של דקה וחצי זה אחלה אבל בכל מקרה: מחליפה בגדים
וחוטפת איזה פרי או חטיף אנרגיה קטנטן. אני לא מתה אח"כ... להיפך... ההתעוררות היא ברמות הגבוהות ביותר (תוסיפי לזה את הקפה/ האייס והמקופלת... קיבלת הרעלת אנרגיה
) וחוצמזה... Welcome 2 the club

יאמייי טריפל ../images/Emo3.gif

דאבלים כבר הפכו לשיגרה אצלי. השיעור הראשון אינטנסיבי יותר. מיד כשנגמר אוכלת פרי או חטיף אנרגיה וממשיכה לשני. השני תמיד יותר קל, הרגליים עוברות לאוטומט וההרגשה שיכולה להמשיך לנצח. טריפל, עשיתי במהלך מרתונים שונים. אם לא מתדלקים בחוכמה (כל שעה פרי, חטיף אנרגיה וכד') אפשר לגרום נזק רציני לגוף. זכור לי איזה טריפל רצחני, עם איזה F16, כמעט מתתי בסיום. נאלצתי לדחוף 3 כפיות סוכר + 6 תמרים, כדי להתאזן... תהני ואל תשכחי לתדלק כמו שצריך.

היתה תקופה שעשיתי טריפלים

על בסיס קבוע, אבל אחד בייסיק ואז שניים למתקדמים. הכל עניין של בקרה, הרי ברכיבה בחוץ אתה עשוי למצוא את עצמך בקלות גם ב6-7 שעות רכיבה ביום. בתקופה הזו יוצא לי לעשות 3 דאבלים בשבוע ולמען האמת אני לא מרגיש שזה בעייתי באיזשהו אופן (ואני מדריך שיורד אולי לשתי דקות נטו מהאופניים בשיעור). פעם לא הייתי מסוגל לבצע משהו השונה מעבודה "קשה מאוד", אבל מאז הרגעתי את עצמי ולפעמים (בעיקר כשאני יודע שאני רוצה לרכב רכיבה ארוכה על האופניים למחרת או באותו יום), אני עשוי למצוא את עצמי רענן לחלוטין אחרי דאבל. בין שיעור לשיעור אני פשוט הולך למלא בקבוק מים חדש (רק בשיעורי בוקר כפולים אני אוכל בין לבין כי בד"כ אני מצליח לאכול רק תפוח או משהו כזה לפני השיעור). דופק המטרה שמתאים לי לשיעורים כפולים הוא 80% מהמקסימום בממוצע. ולסיכום : בקרה, ואין שום בעיה עם זה (גם לא עם טריפלים, לדעתי).

שכחתי.. הכי חשוב :

להחליף ספוג במדונה ולנגב אותה (אחרת היא תצבור קורוזיה במהירות). ואני מחליף גם סופג זיעה (כדי שהמח לא יצבור קורוזיה). :)

ahuvaw

New member
הערב

היי, אני מבינה שנראה אותך היום אצל גיל + ניב? מה קורה? נעשית מכור???

שלום...אני דבשי...ו... א... אני...

אני מכור לספינינג אההההה
אהובה , ביום שלישי אני מעביר בהדרכות שני שיעורים ברצף.. לזה התכוונתי

למעלה