ליל סדר בקרואן

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
ליל סדר בקרואן

אנחנו עוד מעט נוסעים לטיול הקראונים הראשון שלנו. היעד: ארה"ב. אנחנו = הוא, אני והילד שלנו, בן שנה וחצי. בליל הסדר נהיה איפשהו בין לאס וגאס לפלגסטאף אריזונה, בלילה הראשון שלנו בקרואן. רצינו בכל זאת לעשות משהו שונה בלילה הזה (חוץ מהעובדה שנישן בתוך רכב בפעם הראשונה בחיים מתוך בחירה
) לקחת מצות מהארץ נראה לי מורכב מידי. גם ככה אנחנו נסחבים עם מנשא ועגלה וכסא בטיחות ומזוודות יש אפשרות לקנות מצות בחלק הזה של ארה"ב? חשבנו לקנות יין ונרות באיזשהו סופר, אבל מה עוד? אשמח לקבל עוד רעיונות ועל הדרך - אם מישהו מכיר חניון נחמד באזור הזה - אשמח לשמוע

maz

New member
איזה קטע! יש בית חב"ד בפלגסטאף ../images/Emo6.gif

אני לא בטוחה שנגיע כל כך רחוק בלילה הראשון, אבל תודה

../images/Emo63.gif רעיון

היי maz קודם כל-מצות: בטח לקחת: עוטפים חבילת מצות אחת קטנה בניילון בועות (פצפצים), עוטפים את העסק במגבת או בבגד ומכניסים לאמצע המזוודה- סביר להניח שהחבילונת תגיע בשלום- מקסימום- תכינו מציות מהפירורים... דבר שני- יין ונרות: בטח לקנות. במילא חייבים לטיול בקראוון- עם פסח או בלעדיו... והרעיון שלי: באתר www.afikoman.co.il תמצאו הגדה מיוחדת ומרהיבה- מתאימה לכולם אך במיוחד למצבים כמו ליל הסדר שלכם: הגדה של פסח שתהפוך את ליל הסדר שלכם לחוויה משמעותית ומהנה. לצד ההגדה הרגילה יש בספר שלל סיפורים משעשעים ומהנים, מנהגים מפתיעים, איורים מאירי עיניים של מישל קישקה (בין האיורים החביא קישקה אפיקומנים שקוראי ההגדה יכולים לחפש בזמן קריאת ההגדה...)והמון המון תוכן מעניין מאוד, מחשבות ורעיונות שונים על חירות ועל פסח ועוד ועוד.

maz

New member
פצפצים זה רעיון טוב ../images/Emo51.gif

קיבלנו ממש היום חבילה במעטפה גדולה מוגנת בפצפצים. כנראה שהיא תהפוך למעטפה למצות. אני מקווה שהאמריקאים לא יבהלו מהמטען החריג הזה
ןעוד שאלה לגבי יין : מישהו יודע אם ביוטה אפשר לקנות יין בסופרים? הבנתי שבמסעדות אי אפשר להזמין אלכוהול בלי להיות חבר באיזשהו מועדון ורק במסעדות ספציפיות. אפשר לקנות באריזונה ולהעביר את "הגבול"? חברים מפילדלפיה סיפרו לנו שיש חוק שאוסר הברת אלכוהול בין ניו ג'רסי לפנסילבניה ויש ביקורות פתע בכבישים שעוברים בין המדינות. מישהו יודע אם המשוגעים האלה עושים את זה גם בגבול בין אריזונה ליוטה? אני לא מדברת על כמויות מסחריות - רק בקבוק או שניים או שישיית בירות.

למעלה