לימודים אצלנו בוטלו, בין זום לזום לא מצליחה להתרכז בכלום, אז חושבת על תפריטים

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
(אורני, את עושה בטח את אותו הדבר).

לא יכולתי לומר "לא" להזמנה לארוחת ליל שבועות- אני חושבת שזו פעם ראשונה שאנחנו לא מארחים כי מתארחים.

החברה אצלה נתארח לימדה אותי הרבה על סוגי אורחים- היא מהסוג שמתקשרת כמה ימים לפני שבת/חג כשהם מוזמנים אלינו ומציעה לי לבחור מה הם יביאו: דגים ופלטת אנטיפסטי? שניצלים וסלט מושקע? וכן הלאה, כי היא יודעת שאם תשאל מה להביא אגיד- שום דבר... בדרך כלל היא מביאה שניים-שלושה דברים שאכן חוסכים לי זמן.

אז אני רוצה לנהוג כמוה ורוצה להציע כמה דברים.

חשבתי על:
מאפה חלבי/פרווה מלוח (כתוספת)+סלט מושקע
או
מאפה חלבי/פרווה מלוח (כתוספת)+קינוח חלבי

שאלות לי אליכם:
האם מספיק? הייתם מציעים יותר?
והשאלה העקרית- רעיונות למאפה/תוספת חלבית טעימה אבל לא מאד מסובכת ולסטל מושקע יתקבלו בברכה.

בשורות טובות, המשך יום שקט.|דגל|

עדיקים

Active member
באמת יום קשה, גם לי קשה להתרכז, עבדתי חלקית מהבית וגם מהמשרד קצת כי הייתי חייבת לקחת מפה דברים. אם ימשיך היום כמו אתמול מחר אעבוד רק מהבית כנראה.

לשאלתך לגבי ההתארחות השאלה במה היא טובה? היא טובה בקינוחים אם לא הייתי מציעה להביא קינוח ולא סלט מושקע.
לדעתי מספיק אם את רוצה להוסיף עוד משהו אז באמת תוסיפי סלט לא מושקע פשוט סלט חסה למשל יש לי מתכון פשוט קל ונראה מעולה.

רעיונות למאפה
פשטידת בצל, ברוקולי, כרובית
קיש בצל, קיש עגבניות, יש לי מלא מתכונים לקישים אם את בענין יכולה להקליד לך כשאהיה בבית
לזניה אחלה מאפה בכלום זמן קל להכנה
פוקצ'ות מעניינות?

בשורות טוב ושהשקט יחזור אלינו במהרה.

mיטלמן

Well-known member
באמת יום קשה, גם לי קשה להתרכז, עבדתי חלקית מהבית וגם מהמשרד קצת כי הייתי חייבת לקחת מפה דברים. אם ימשיך היום כמו אתמול מחר אעבוד רק מהבית כנראה.

לשאלתך לגבי ההתארחות השאלה במה היא טובה? היא טובה בקינוחים אם לא הייתי מציעה להביא קינוח ולא סלט מושקע.
לדעתי מספיק אם את רוצה להוסיף עוד משהו אז באמת תוסיפי סלט לא מושקע פשוט סלט חסה למשל יש לי מתכון פשוט קל ונראה מעולה.

רעיונות למאפה
פשטידת בצל, ברוקולי, כרובית
קיש בצל, קיש עגבניות, יש לי מלא מתכונים לקישים אם את בענין יכולה להקליד לך כשאהיה בבית
לזניה אחלה מאפה בכלום זמן קל להכנה
פוקצ'ות מעניינות?

בשורות טוב ושהשקט יחזור אלינו במהרה.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
היא בסדר בקינוחים, אני קצת יותר.
אשאל אותה מה יעזור לה יותר, כי קינוחים מוצלחים אפשר גם לקנות.
נוטה יותר לכיוון סלט וקינוח, אלא אם היא תגיד שיעזור אם אביא תוספת.
תודה רבה!

shira1960

Active member
הייתי דווקא הולכת על מה שיותר מתאים לך להכין - קינוח או סלט.

אני חושבת ששתי מנות זה מספיק בהחלט. אני בכלל באה מתפוצה שהמארחים מכינים את כל האוכל והמתארחים מביאים בקבוק יין או מקסימום קינוח (אפילו קנוי). אני יודעת שאני במיעוט 😁

shira1960

Active member

אני חושבת ששתי מנות זה מספיק בהחלט. אני בכלל באה מתפוצה שהמארחים מכינים את כל האוכל והמתארחים מביאים בקבוק יין או מקסימום קינוח (אפילו קנוי). אני יודעת שאני במיעוט 😁

וכמובן חושבת על כל תושבי מדינת ישראל, ימים קשים וכואבים ומפחידים.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל

ככה גם אני הייתי רגילה... עד השנים האחרונות.

michalgad

Active member
אם מסתדר לך הייתי מביאה לחם שלך כי זה משהו שתמיד טעים ומשמח. בשורות טובות לכולם
בדרך הביתה מהפגנת תמיכה בטיימס סקוור

למעלה