לימודים בארה"ב

Big Air

New member
לימודים בארה"ב

שלום! אני לקראת סיום תואר ראשון במנהל עסקים ואני מתכוון להמשיך את לימודי בארה"ב. אני מתלבט בין עריכת דין, MBA והתפתחות נדל"ן. אם מישהו מתמצא בתחומים האלה ויכול להגיד לי מה כדאי - מבחינת אפקטיביות בארץ, קושי בשפה ועוד. חוץ מזה, אני מתכוון לגור בלוס - אנג'לס כך שאם מישהו מכיר אוניבסיטאות טובות שם (פרט ל USC ו UCLA) או בסביבה הקרובה, אשמח לשמוע ולקבל טיפים. לא להתבייש - צריך עזרה (כל תחום דורש מבחן אחר) תודה רבה!

WC

New member
תראה.

האוניברסיטאות הטובות בקליפורניה הן ברובן בצפון. ברקלי וסטאנפורד ודאביס. בין ההודעות פה, מישהו השחיל מילה על עוד מקום. אז בהחלט שווה לך לקרוא. מה גם שיש אתר בקישורים שמיועד לטיב לימודי תואר שני, אבל דורש תשלום, לצערינו הרב. אבל גם באתר של פרינסטון ריוויו (שוב, קישורים) יש מידע. מה עדיף? עריכת דין לא הייתה ממליצה האסלה, היות והחוקים שונים בארה"ב מאשר בארץ. תלוי היכן אתה רואה עצמך עובד. אם בכוונתך לעבוד בחו"ל, או יתר דיוק, ארה"ב, אז לך על זה. אם לא, אז עריכת דין עדיף ללמוד במקום מגורייך המיועד. בעוד נדל"ן הוא פחות או יותר אוניברסלי. סתם אנקדותא לתשומת לבך. חברי הפורום, ומבקריו (בתקווה שיהפכו לחברים), הרשו לאסלה נביחה קטנה. היא ישבה ועמלה על קישורים שיקלו על חיפושיכם. אנא, בדקו בהם בליווית השאיתות לפורום. לכוון את כולם למידע בקישורים הופך טיפה מעייף. WC תפוס

למעלה